ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 - ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 0-3

Μεγάλη νίκη πέτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (8/2) ο Άρης Αρχαίας Κορίνθου στο γήπεδο Συνοικισμού απέναντι στην Κόρινθο'06, επικρατώντας με 0-3, κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή τους.


Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με το καλημέρα, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Τόλης Βάθης πέτυχε το 0-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Κανάκης έκανε το 0-2.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς.
Έτσι λίγο πριν τη λήξη του ματς, ο Ντερβίσι "έγραψε" το τελικό 0-3, ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του.
Έτσι ο Άρης έκανε πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία καθώς με αυτή του τη νίκη έφτασε τους 30 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Κόρινθος παραμένει σε "αναμμένα κάρβουνα", καθώς μέχρι το τέλος πρέπει να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αφού έμεινε στην 8η θέση με 23 βαθμούς.

Για την Κόρινθο'06 ο Ιγνάτιος Κούρτογλου τελικά εμφανίστηκε έτοιμος και αγωνίστηκε ως αλλαγή. Εχθές σας είχαμε ενημερώσει ότι είχε πρόβλημα στον δικέφαλο. Επίσης ο Κώστας Δήμας πήρε χρόνο συμμετοχής καθώς μέχρι και εχθές ήταν αμφίβολος.

Κόρνθος'06: Παπουτσέλης, Βλάχος, Παππάς, Γκιουργκάι, Σουφρίλας, Νικολάου, Τσοχαντάρης, Παπαδόπουλος, Νικολάου Ν., Αθανασόπουλος, Λόντρας
Έπαιξαν και οι: Κούρτογλου, Δήμας, Κολάνι

Άρης Αρχ. Κορίνθου: Τζαλλας, Μητράκος,Σοφός,Ταμπάκης, Πεπονής, Βλάχος, Πέρρας, Βάθης Μ. Κανάκης, Βάθης Α., Ντερβίσι
Έπαιξαν και οι: Ρουμελιώτης, Ζώγαλης, Παπαμιχαήλ
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply