Μεγάλο διπλό και κορυφή η ''Μπάρτσα''

Η Κόρινθος πήρε μεγάλη νίκη στην Βοιωτία με 0-1 απέναντι στα Άσπρα Σπίτια και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.


Οι παίκτες του Νίκου Καντά μπήκαν γερά στο παιχνίδι και μόλις στο 7' ο Λαμπρογεώργος πέτυχε το 0-1.Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι και το τέλος για να πάρουν τους πολύτιμους 3 βαθμούς.

Οι φίλοι της Κορίνθου φώναξαν παρών στον εκτός έδρας αγώνα με τα Άσπρα Σπίτια,στηρίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά την προσπάθεια της ομάδας.Ο Γιάννης Καντάς μέσω της επίσημης σελίδας της Κορίνθου στο facebook δήλωσε:
«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες, γιατί ήταν πειθαρχημένοι.  Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα δύσκολο μήνα, με σημαντικούς αγώνες (Πόρο - ΜΑΝΔΡΑ - Χαλκίδα - ΚΥΜΗ), που θα κρίνουν... πολλά. Πριν σας αφήσω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που βρέθηκε δίπλα μας, σε ένα τόσο μακρινό ταξίδι. Το να ταξιδέψεις υπό τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας, με την οικονομική κατάσταση ήταν πολύ σημαντικό και μεγάλη βοήθεια. Εκ μέρος και των παιδιών, αλλά κι εμού του ιδίου, τους ευχαριστούμε διπλά. Πλέον, σας περιμένουμε και στον Συνοικισμό με τον Πόρο την Κυριακή.
Να είστε καλά... Γιάννης Καντάς».



ΚΟΡΙΝΘΟΣ:(Καντάς) Σουμουλίδης, Παπακωνσταντίνου, Τσούκλης, Παπαευθυμίου, Βανγκελί, Σπυρόπουλος, Σεϊτάι (75' Ζάρκος), Λουμπαρδέας, Μπαλτζής (75' Σαγανάς), Νιάρος, Λαμπρογεώργος (83' Δημητριάδης).
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply