ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Τα ζευγάρια των ημιτελικών


Την ΔΕΥΤΕΡΑ 6.2.2012 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ε.Π.Σ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ κλήρωση των αγώνων ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ερασιτεχνών για την ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ. Τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι:   
          
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν 15 και 29 Φεβρουαρίου

Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί με το σύστημα των διπλών συναντήσεων.
Η ομάδα που κληρώνεται πρώτη είναι γηπεδούχος.
Αν από τα αποτελέσματα και των δύο αγώνων δεν προκύπτει η ομάδα που προκρίνεται, τότε τα τέρματα που πέτυχε η κάθε ομάδα στον «ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ» αγώνα της υπολογίζονται διπλά. Η ομάδα που από αυτόν τον υπολογισμό συγκεντρώσει το μεγαλύτερο αριθμό τερμάτων προκρίνεται στον τελικό. Αν οι δύο ομάδες σημειώσουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων στον εντός έδρας και στον εκτός έδρας αγώνα τότε ο δεύτερος αγώνας μετά την κανονική λήξη του παρατείνεται κατά 2 δεκαπεντάλεπτα ημίχρονα.                                                                                                                             
Αν ο αριθμός των τερμάτων που θα επιτύχουν οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια αυτής της ημίωρης παράτασης είναι ο ίδιος τότε τα τέρματα που σημείωσε η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ομάδα υπολογίζονται ΔΙΠΛΑ. Αν όμως κατά την πιο πάνω ημίωρη παράταση δεν σημειωθεί τέρμα τότε ο νικητής θα αναδειχθεί με εκτέλεση επανορθωτικών λακτισμάτων (πέναλτι) σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 9 του Κ.Α.Π
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply