ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 1-1


Απώλεια βαθμών για τους Άγιους Θεόδωρους, καθώς έμειναν στο 1-1 με την «σκληροτράχηλη» Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Ξυλοκέριζας.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, έκλεισαν την Πρόοδο στην περιοχή της και στο 14’ πέτυχαν το 0-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάτρα από 40 μέτρα, εκμεταλλευόμενος και τον αέρα, αλλά και τη λάθος εκτίμηση του Γόγολα.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βγαίνουν στην επίθεση, αλλά την ευκαιρία για το 0-2 την είχαν οι Άγιοι με τον Λευτέρη Νικολάου στο 30’, αλλά ο Γόγολας απέκρουσε και κάπως εξιλεώθηκε για το λάθος του στο γκολ.
Η ισοφάριση ήρθε στο 32’, όταν μετά από σέντρα του Κουτσούκου, ο Ρεκλείτης με κεφαλιά, νίκησε τον Σταμέλο για το 1-1.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός, αλλά η ένταση και δύναμη, παράμενε.
Δύο καλές στιγμές έγιναν και αυτές για τους Αγίους, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, μετά από γεμίσματα μέσα στην περιοχή, ο Οδυσσέας Νικολάου, δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Πλέον η Πρόοδος συνεχίζει την προσπάθειά της για παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ξυλοκέριζα.

Από τους γηπεδούχους, που τους έλειψε πολύ ο τιμωρημένος Κλάρος Χ., ξεχώρισαν οι Πάστρας, Στεργιόπουλος Θ., Ταγαράς και Ρεκλείτης, κακός για άλλο ένα ματς ο Δράκος, ενώ λανθασμένη η αντικατάσταση του Γκούμα, ο οποίος αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, αν και αριστεροπόδαρος, μια περίεργη επιολογή, αλλά ο παίκτης προσπάθησε για το καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, καλύτεροι οι Τσίλης, Νικολάου Ο., Πάτρας, Ζεϊμπέκ, ενώ δεν βοήθησε καθόλου η επιθετική τριάδα, Γκοτζιάς, Μπανγκουρά και Νικολάου Λ.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Γκούμας (72’ Σταυράκης), Δαλαμαρίνης, Πάστρας, Στεργιόπουλος Θ., Ταγαράς (58’ λ.τρ. Μαχαίρας), Ρεκλείτης, Παρασκευόπουλος, Γκουέβερ (81’ Κλάρος Κ.), Κουτσούκος Αν., Δράκος Λ.

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Πάτρας (84’ λ.τρ. Ράτης), Μάστορας, Τσίλης, Τριανταφύλλου, Καλογήρου, Νικολάου Ο., Ζεϊμπέκ, Γκοτζιάς, Νικολάου Λ., Μπανγκουρά (46’ Λουκάς)
Tags: , ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply