Στην Ελλάδα ο Πάνος Μπεθάνης για την Γ.Σ.

Το Σάββατο 14/1 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η Γενικής Συνέλευσης για το μέλλον της Κορίνθου.

O Πάνος Μπεθάνης την Παρασκευή 13/1 θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στην Γ.Σ.

Η διοίκηση της Κορίνθου περιμένει τον κόσμο να παρευρεθεί ώστε να παρουσιαστεί το πλάνο της.
Ήδη ο κόσμος της Κορίνθου έχει αρχίσει να ετοιμάζεται να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια της διοίκησης,ενώ ο Πάνος Μπεθάνης εμφανίζεται αισιόδοξος για τον σχηματισμό νέας διοίκησης.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Πάνου Μπεθάνη,κ.Γεωργιάδης βρίσκεται στην Κόρινθο και έχει αρκετές επαφές με παράγοντες και φορείς.
Η διοίκηση της Κορίνθου εξέδωσε ανακοίνωση για την Γ.Σ. του Σαββάτου:


"Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου στις 12:00, το παρών θα δώσει και ο κ. Μπεθάνης. Κορίνθιοι ήρθε η μέρα όπου όλα/όλοι θα πάρουν το δρόμο τους, εμείς θα επιλέξουμε τον δρόμο προς την κορυφή, τον δρόμο προς την καταξίωση, ο δρόμος αυτός όμως θα μπορέσει να "στρωθεί" μόνο με την βοήθεια όλων μας, και την συγκεκριμένη ημέρα με την παρουσία όλων των φίλων της Μπάρτσα και μη.


Πρέπει όλοι μας από τώρα να γίνουμε ασπίδα της ομάδας, να γίνουμε ασπίδα και να αποτρέψουμε όσους θέλουν να κάνουν κακό στην αγαπημένη μας Μπάρτσα, στο στολίδι της Κορινθίας, στο καμάρι της επαρχίας.


ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΙΣ 12:00. ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ".
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply