Οργή στο Βέλο για Δασκαλόπουλο

Μεγάλη οργή επικρατεί στην Ελλάς Βέλου με την συμπεριφορά του Γιώργου Δασκαλόπουλου για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΛ.Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση σε βάρος του διαιτητή την οποία κοινοποίησε στην ΕΠΣ Κορινθίας και στην επιτροπή διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Βέλου:
"Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, το Σάββατο 07-01-2012 το παιχνίδι "ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ" διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου (Χιλιομετρικές αποστάσεις: Γήπεδο Λουτρακίου - Γήπεδο Συνοικισμού 6 χιλιόμετρα, Γήπεδο Βέλου - Γήπεδο Συνοικισμού 26 χιλιόμετρα).

Διαιτητής του ανωτέρω αγώνα ο Κορίνθιος διαιτητής ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (σύμφωνα πάντα με την κατηγορία που αγωνίζεται). Δεν διαμαρτυρόμαστε για το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, ούτε για την αυστηρότητα της 1ης αποβολής, αλλά προβληματιζόμαστε έντονα για την γενικότερη αντιμετώπιση που είχαμε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού από τον ανωτέρω διαιτητή.

Το σίγουρο είναι πως η διαιτησία του κ. Δασκαλόπουλου μας έκανε να ξεχάσουμε γρήγορα το τραγικό λάθος του α' βοηθού κ. Ιωάννη Κριτσιώνη στο προηγούμενο ντέρμπι του σωματείου μας με τον ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ. Τα τελευταία χρόνια πιστεύουμε ότι προσπαθήσαμε μέσα από την λειτουργία του σωματείου μας να προσφέρουμε κάτι και εμείς για την Αναγέννηση του Κορινθιακού Ποδοσφαίρου, αλλά τελικά πρέπει να καταλάβουμε ότι:

Δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτυρόμαστε συνεχώς γιατί κινδυνεύουμε να γίνουμε γραφικοί ενώ δεν είμαστε.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε πλέον κάτι καλύτερο για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.
Το Κορινθιακό Ποδόσφαιρο έτσι ήταν έτσι είναι και έτσι θα είναι!!!!!!!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιος δίνει το δικαίωμα στον κ. Δασκαλόπουλο να ειρωνεύεται στη διάρκεια του παιχνιδιού τους ποδοσφαιριστές μας, αν η διαμαρτυρία - ειρωνία του ποδοσφαιριστή μας Κοσκολέτου Νικόλαου είναι 2η κίτρινη κάρτα, για τον διαιτητή τι πρέπει να είναι, τι ευθύνες εμείς θα ζητήσουμε από τονερασιτέχνη ποδοσφαιριστή μας Ρούπα Περικλή που αποβλήθηκε με τη λήξη του παιχνιδιού με απευθείας κόκκινη κάρτα, όταν στην διάρκεια του αγώνα οεπαγγελματίας διαιτητής τον ειρωνευόταν και τον έβριζε;;;;;;

Μπορεί ο κ. Δασκαλόπουλος να αγωνίζεται στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League, αλλά οφείλει και πρέπει να δείχνει σεβασμό και στο ταλαίπωρο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κορινθίας".
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply