Η 19η αγωνιστική κλείνει με ένα μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά εξίσου μεγάλο είναι κι εκείνο που την ανοίγει. ΟΦΗ και Ξάνθη κοντράρονται (17:15, NS2) στο «Γεντί Κουλέ» για τον τίτλο της... έκπληξης, την ίδια ώρα που Πανιώνιος και Κέρκυρα ψάχνουν βαθμούς σωτηρίας. Η τριάδα των αναμετρήσεων κλείνει το βράδυ με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Εργοτέλη (19:30, NS1) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

ΟΦΗ-ΞΑΝΘΗ

Το πριμ υπάρχει ακόμα? Ο τίτλος της πρώτης επαρχιακής ομάδας εκτός από το πρεστίζ, έχει και οικονομικά οφέλη, όμως το Σάββατο δεν είναι τα ευρώ το κίνητρο. Η Ξάνθη πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία των τελευταίων χρόνων και αποδεικνύει κάθε αγωνιστική πως είναι ικανή να αντέξει μέχρι τέλους. Στο Ηράκλειο έχει χάσει μόλις τρεις φορές από το 2000, όμως ο ΟΦΗ είναι σε εξίσου καλή κατάσταση και το ματς είναι από τα πιο ενδιαφέροντα της αγωνιστικής.

ΠΝΤ: 28/1 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Τριτσώνης, Ευθυμιάδης, Τρύφων
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο ΟΦΗ - Βασιλακάκης, Μάνταλος (τιμωρ.).
SPREAD: Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-0, ΟΦΗ-Δόξα 2-0, Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-2. / Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0, ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Πολυχρόνη Βεζυρίδη... Ο έμπειρος γκολκίπερ έμεινε στη σκιά του Ρόι Κάρολ τη φετινή σεζόν, όμως κατόπιν της μεταγραφής του Ιρλανδού είναι εκείνος που καλείται να υπερασπιστεί εκ νέου την εστία του ΟΦΗ. Ο 37χρονος τερματοφύλακας έχει παίξει  σε δύο ματς πρωταθλήματος φέτος κι έχει δεχτεί ένα γκολ, ενώ είναι εκείνος που έπαιξε και στα δύο παιχνίδια του κυπέλλου. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν την περασμένη Τετάρτη στο Αγρίνιο, συνεπώς είναι σχετικά «ζεστός».
ΕΥΡΩ: Όλα είναι ανοικτά. Ο ΟΦΗ μπορεί να πάρει το παιχνίδι, η Ξάνθη να κερδίσει ή να έρθουν ισόπαλες. Under και over «παίζουν» ως ενδεχόμενα, συνεπώς και το καλύτερο είναι να το αποφύγετε. Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα σημείο θα είναι το «Χ», που πληρώνει 3,00 στη Vistabet, με την αιτιολογία ότι οι ομάδες θα προτιμήσουν να παίξουν για την ισοπαλία αν δεν μπορούν να κερδίσουν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, τόσο τέτοια παιχνίδια θα αποκτούν όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο Πανιώνιος μοιάζει να έχει μια απόσταση ασφαλείας από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει και παιχνίδια περισσότερα, οπότε δεν είναι ξεκάθαρη η εικόνα. Η Κέρκυρα βρίσκεται εν μέσω ενός προγράμματος που στις 8 Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται, θα της δείξεις αν μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Ήρθε ισόπαλη με Αστέρα και Παναιτωλικό, όμως στα παιχνίδια με Πανιώνιο, Γιάννινα και Δόξα δεν φτάνει να μαζεύει μόνο έναν-έναν τους βαθμούς.

ΠΝΤ: 28/1 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Δελφάκης, Αναστασόπουλος, Ελευθερίου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα οι δύο ομάδες.
SPREAD: Εργοτέλης-Πανιώνιος 1-0, Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0. / Παναθηναϊκός-Κέρκυρα 1-0, Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-0, Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην παράδοση! Ο Πανιώνιος έχει πάρει τον αέρα της Κέρκυρας και στην Α’ Εθνική μετράει εφτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Η μοναδική ζημιά από τους Φαίακες έχει την περασμένη σεζόν στη Νέα Σμύρνη, ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι κυανέρυθροι πήραν πολύ εύκολα τη νίκη με 3-0. Πρωταγωνιστές του αγώνα, μάλιστα, ήταν δύο παίκτες που ακόμα βρίσκονται στην... πλατεία, ο Κούτσι και ο Γουνδουλάκης.
ΕΥΡΩ: Ο άσος μοιάζει λόγω παράδοσης και αγωνιστικής κατάστασης ιδιαίτερα ισχυρός και πληρώνει καλά. Στην Sportingbet τον βρίσκουμε στο 2,20 και θα είναι επιλογή μας για το συγκεκριμένο αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Το κύπελλο κλείνει τις πληγές που ανοίγει το πρωτάθλημα... Όπως και μετά την ισοπαλία με τη Δόξα, έτσι και μετά την ήττα στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με έναν εμβόλιο αγώνα για το κύπελλο. Η άνετη νίκη επί του Πανιωνίου επανέφερε την ηρεμία, όμως οι ερυθρόλευκοι ξέρουν ότι βρίσκονται σε ρόλο κυνηγού και δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Κόντρα στον Εργοτέλη μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες, όμως ακόμα και στο Στάδιο Καραϊσκάκη, οι Κρητικοί συνηθίζουν να κάνουν δύσκολη τη ζωή των ερυθρολεύκων.

ΠΝΤ: 28/1 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Κάκος, Πάνου, Γουργιώτης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Τοροσίδης, Φουστέρ (τραυμ.) - Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης (τιμωρ.), Τζούνιορ (τραυμ.).
SPREAD: Δόξα Δράμας-Ολυμπιακός 0-0, Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1, Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-0. / Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0, Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Ρόι Κάρολ! Η λογική είναι να μην πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να αντικατασταθεί ο Μπάλας Μέγιερι. Όπως και να το κάνουμε, όμως, ο Ιρλανδός γκολκίπερ είναι η πρώτη μεταγραφή των ερυθρολεύκων (σ.σ. μαζί με την επιστροφή του Ντιόγκο) και η παρουσία του στο Στάδιο Καραϊσκάκη θα τον κάνει κεντρικό πρόσωπο του αγώνα.
ΕΥΡΩ: Με τη νίκη του Ολυμπιακού να προσφέρεται πολύ χαμηλά, αναγκαστικά θα πάμε σε under-over καταστάσεις. Η επιλογή μας για ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι over 2,5 γκολ, αφού και ο Εργοτέλης είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει. Θα ποντάρουμε στο over 2,5 της Bwin με απόδοση 1,67.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η επιτυχία με την αποτυχία είναι πολύ κοντά και η ευτυχία με τη δυστυχία επίσης... Το πρώτο κομμάτι, το οποίο είναι και αυτό που μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση, αφορά περισσότερο τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι έρχονται από μια σειρά καλών εμφανίσεων, στις οποίες ακόμα κι αν δεν κέρδισαν βαθμούς, πήραν στις εντυπώσεις και σε τέτοια παιχνίδια θέλουν να τις εξαργυρώνουν. Ο Αστέρας πήγε πίσω μετά την ήττα στη Δράμα, συνεχίζει να έχει κάκιστο απολογισμό μακριά από την Τρίπολη, όμως μπορεί να κάνει τη ζημιά στο Περιστέρι.

ΠΝΤ: 29/1 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Βοσκάκης, Μπιτσίδης, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Ατρόμητος. – Χουανίτο (αμφίβολος).
SPREAD: Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-0, Ατρόμητος-Άρης 0-0, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0. / Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης 0-0, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ 2-1, Δόξα-Δράμας-Αστέρας Τρίπολης 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην ισοπαλία!!! Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι η χαρά του «Χ». Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει 0-0, στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα, που είχε γίνει και 30 Ιανουαρίου, είχαν έρθει 0-0, στην Τρίπολη πέρυσι 1-1, στο Περιστέρι πριν δύο χρόνια 0-0. Αν η παράδοση παίζει ρόλο, τότε το παιχνίδι δεν θα ξεκολλήσει από το «Χ», ενώ για λόγους φερεγγυότητας να αναφέρουμε πως τέσσερα παιχνίδια έχουν βρει νικητή, όμως μόνο μια φορά τα έχει κατορθώσει ο γηπεδούχος! Συνοπτικά, δηλαδή, σε οκτώ ματς έχουμε μόνο μια νίκη γηπεδούχου.
ΕΥΡΩ: Οι παραπάνω λόγοι ενισχύουν το «Χ» και το under. Υπάρχει, όμως, και κάτι επιπλέον για να ενισχύει την πίστη ότι θα γίνει η έκπληξη στο Περιστέρι. Το γεγονός ότι αμφότερες οι ομάδες είχαν αγώνα μέσα στην εβδομάδα και, μάλιστα, ο Ατρόμητος έπαιξε και παράταση στην Τούμπα. Η κούραση, λοιπόν, είναι συνισταμένη του αγώνα, γι’ αυτό και – με ρίσκο – θα επιλέξουμε το «Χ» που πληρώνει 3,40 στη Vistabet.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το είπαμε και για την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κέρκυρα. Είναι νωρίς ή τουλάχιστον φαίνεται νωρίς στο πρωτάθλημα, αλλά αρχίζουν κάποια παιχνίδια που είναι ο θάνατός σου η ζωή μου. Και δυστυχώς για το ελληνικό πρωτάθλημα, η μάχη τώρα είναι μεταξύ δύο ομάδων που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στη λίγκα. Ο ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους κάνουν να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και κυριότερα για τους γηπεδούχους, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

ΠΝΤ: 29/1 (15:00)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Σπάθας, Ακρίβος, Σαραϊδάρης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Μπεσέρα (τιμωρ.) – Φερνάντες (τιμωρ.).
SPREAD: Άρης-ΠΑΣ 1-0, ΠΑΣ-Παναθηναϊκός 0-1, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ 2-1. / Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-0, Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Κέρκυρα 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ανέλαβε τον ΠΑΣ πριν από ένα μήνα, με στόχο κάτι καλύτερο απ’ ό,τι είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή η ομάδα των Ιωαννίνων. Οι συγκυρίες και το δύσκολο πρόγραμμα τα έχουν φέρει έτσι ώστε, 40 ημέρες μετά να έχει μόνο μια ισοπαλία. Ο Έλληνας τεχνικός δε δείχνει διάθεση να παρατήσει τη δουλειά και εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα μια αγωνιστική πριν, ωστόσο τώρα μπαίνει σε μια σειρά παιχνιδιών (Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Πανιώνιο, Δόξα) που χρειάζεται και κάτι παραπάνω από πίστη.
ΕΥΡΩ: Η παράδοση είναι πολύ... Γιάννινα. Σε εννιά παιχνίδια, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει οκτώ φορές τον Παναιτωλικό σε διάφορες κατηγορίες, στις οποίες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι. Η κατάσταση των δύο ομάδων μοιάζει να είναι πάνω-κάτω η ίδια, αλλά λόγω και της αναγκαιότητας των γηπεδούχων για βαθμούς, θα ποντάρουμε εκεί. Το 2,20 που προσφέρεται ο άσος στη Vistabet είναι απόδοση που αξίζει το ρίσκο.

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μπορεί η 4η και η 19η αγωνιστική ενός πρωταθλήματος να απέχουν δέκα ημέρες; Στην Ελλάδα, φυσικά! Ο Άρης και ο Λεβαδειακός έπαιξαν στις 18/1 στη Λιβαδειά και σα να είναι κύπελλο, παίζουν την Κυριακή τον επαναληπτικό του 1-1!! Το εκτός έδρας γκολ... δίνει πλεονέκτημα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ενώ ο Άρης θα παραταχθεί με στόχο ένα γρήγορο γκολ που θα του λύσει τα πόδια και θα τον φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση. Μπερδευτήκατε?? Δεν πειράζει! Αυτό το πρωτάθλημα έχουμε, αυτό χαιρόμαστε!

ΠΝΤ: 29/1 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Θάνος, Σωτηρόπουλος, Κουρομπύλια
ΚΟΥΡΕΜΑ: Τόχα (τραυμ.) – Χωρίς νέα προβλήματα ο Λεβαδειακός.
SPREAD: Ατρόμητος-Άρης 0-0, Λεβαδειακός-Άρης 1-1, Δόξα Δράμας-Άρης 1-3. / Λεβαδειακός-Άρης 1-1, Λεβαδειακός-ΟΦΗ 2-0, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο Νέρι Καστίγιο. Ακόμα κι αν ήταν ο παίκτης που δώσαμε ψήφο την προηγούμενη αγωνιστική, θα το κάνουμε ξανά. Η μεταμόρφωσή του από τη στιγμή που έφυγε ο Μιχάλ Πρόμπιερζ και μετά είναι τόσο εντυπωσιακή, που χρήζει αναφοράς ξανά και ξανά. Ο Μεξικάνος επιθετικός έχει σκοράρει τρεις φορές στα τελευταία δύο παιχνίδια και δείχνει να έχει πάρει προσωπικά την αγωνιστική ανάταση του Άρη.
ΕΥΡΩ: Δύσκολο παιχνίδι για στοιχηματισμό. Αφενός επειδή ο άσος που μοιάζει το πιθανότερο σημείο προσφέρεται γύρω στο 1,60, απόδοση που δεν αξίζει το ρίσκο για τον ασταθή Άρη. Το under 2,5 γκολ είναι πιο σίγουρη επιλογή, αφού οι κιτρινόμαυροι σκοράρουν δύσκολα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δέχονται εξίσου δύσκολα γκολ. Μόλις 15 γκολ έχουν σημειωθεί συνολικά σε σύνολο οκτώ αγώνων, δηλαδή λιγότερα από δύο ανά ματς. Το under προσφέρεται στο 1,55 στη Sportingbet.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μια από τα ίδια και σε αυτή την περίπτωση. Πριν δέκα μέρες, ο Κώστας Κατσουράνης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από τη Δόξα, που πήγε να προσφέρει δράμα και στην τρίτη ομάδα που πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Οι πράσινοι κατόρθωσαν τότε να γλιτώσουν το έμφραγμα, όμως στη Θεσσαλονίκη πρέπει να βρουν τρόπο να σπάσουν το μπλόκο. Οι Δραμινοί μετά τη νίκη τους μέσα στην εβδομάδα αναθάρρησαν και ξέρουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή απ’ το να διεκδικούν σε κάθε αγώνα το καλύτερο που μπορούν να πάρουν. Έστω και τον έναν βαθμό.

ΠΝΤ: 29/1 (17:15)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Δασκαλόπουλος, Γούκος, Δημητριάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα η Δόξα. - Σπυρόπουλος (τιμωρ.).
SPREAD: Παναθηναϊκός-Δόξα 1-0, Δόξα Δράμας-Άρης 1-3, Δόξα Δράμας-Αστέρας Τρίπολης 1-0. / Παναθηναϊκός-Δόξα Δράμας 1-0, Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0, Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 3-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Θα είχε θέση ο Τοτσέ! Δύο γκολ έβαλε ο άνθρωπος επί του Λεβαδειακού, είναι κρίμα να ξεχαστούν τόσο γρήγορα. Θα μπορούσε να είναι ο Κώστας Κατσουράνης που έκρινε τον αγώνα πριν δέκα μέρες. Επιλέξαμε, όμως, να είναι οι 18 ηρωϊκοί οπαδοί της Δόξας που παρακολούθησαν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Δωρεάν είσοδο, ποτό, αναψυκτικό, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, ξενάγηση στα αποδυτήρια, μέχρι και δωρεάν είσοδο να ακούσουν τις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη θα έπρεπε να τους προσφέρει η διοίκηση των Δραμινών.
ΕΥΡΩ: Επίσης, πολύ δύσκολο παιχνίδι για στοιχηματισμό. Ο Παναθηναϊκός είναι το ακλόνητο φαβορί, όμως το 1,29 που προσφέρεται το διπλό του κατά μέσο όρο δεν μοιάζει σίγουρο. Το under-over είναι πολύ σχετικό, αφού εξαρτάται απ’ τον τρόπο που θα εξελιχθεί το ματς. Αν πρέπει να στοιχηματίσετε σε αυτό το παιχνίδι επειδή δεν έχετε άλλη επιλογή και κάποιος σας βασανίζει, προτιμήστε το under 2,5 γκολ, με απόδοση 1,75 στη Bwin.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις... Ένα ντέρμπι που πάντα προσέφερε γκολ, συγκινήσεις, θέαμα και κόσμο, τώρα δε φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη σημασία σε αγωνιστικό επίπεδο. Για την ΑΕΚ σίγουρα προέχει η... μάζωξη που θα γίνει στα Σπάτα και για τον ΠΑΟΚ οι τελευταίες διοικητικές εξελίξεις αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τον αγώνα της Κυριακής. Βαθμολογικά, ωστόσο, υπάρχει κίνητρο και είναι η τρίτη θέση, αφού ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση διαρκείας έχει πλησιάσει την ΑΕΚ και αν κερδίσει την ξεπερνάει.

ΠΝΤ: 29/1 (19:30)
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Σιδηρόπουλος, Αλεξέας, Γρεβένης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κάλα (αποχώρησε). – Έτο (τραυμ.), Φωτάκης (αμφιβ.).
SPREAD: Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2, ΑΕΚ-Ξάνθη 1-1, Εργοτέλης-ΑΕΚ 1-1. /  Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0, ΠΑΟΚ-Εργοτέλης 2-1, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Μιχάλη Τροχανά! Στον Ντέμη Νικολαΐδη, στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε όποιον άλλον πάρει το δρόμο για τα Σπάτα. Είναι σίγουρο ότι όσοι μαζευτούν μπορούν να φτιάξουν μια καλύτερη ενδεκάδα από εκείνη που θα έχει στη διάθεσή του ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος κάθε μέρα βλέπει να χάνει έναν παίκτη και δεν μπορεί ούτε καν τα πλάνα του για τον επόμενο αγώνα να κάνει κάθε μέρα. Για να μην πούμε για την επόμενη προπόνηση και φανούμε υπερβολικοί!
ΕΥΡΩ: Θα ποντάρουμε στον άσο. Κόντρα στα προβλήματα της ΑΕΚ και τον αγωνιστικό αποπροσανατολισμό, θα επιλέξουμε το 2,10 που προσφέρεται η νίκη της στη Bwin, επειδή καθαρά αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ είναι πιο κουρασμένος και απογοητευμένος από τα συνεχόμενα ματς και τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο αντίστοιχα.
Πηγή:gazzetta.gr