Καλύτερος προπονητής ο Ζαλμάς

Καλύτερος προπονητής για το 2011 αναδείχθηκε ο Ζαλμάς σε σχετική ψηφοφορία που έκανε το site volleynews.gr.

Στο γκάλοπ που έγινε από το αθλητικό site ο Νίκος Ζαλμάς κατέλαβε την πρώτη θέση με 540 ψήφους ενώ την δεύτερη πήρε ο προπονητής του Ολυμπιακού,Γιάννης Καλμαζίδης.
Για τον κορυφαίο προπονητή του 2011 ψήφισαν 2.460 άτομα, ενώ στις 7 κατηγορίες της για τα πρόσωπα της χρονιάς καταγράφηκαν 24.704 ψήφοι.
Η βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΑΠ.Αναμφίβολα ο Νίκος Ζαλμάς άξιζε την πρώτη θέση αφού συμπληρώνει 5 χρόνια στην ομάδα του Παμβοχαικού και η βοήθεια του σε αυτή την καταπληκτική πορεία είναι πολύ μεγάλη.
Πέρα από την μεγάλη πρωτιά του Ζαλμά άλλο ένα παιδί της τοπικής ομάδας μπήκε στην πρώτη τριάδα των αθλητών της χρονιάς.Ο λόγος για τον Κώστα Στιβαχτή, ο οποίος συγκέντρωσε 783 ψήφους και κατέλαβε την τρίτη θέση, πίσω από τους Δήμητρη Τζούριτς (897) και Ντίμα Φιλίποφ (810).
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply