ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Με Βασιλείου στον «άσσο» !!!


Μια πολύ σημαντική προσθήκη στη θέση του τερματοφύλακα πραγματοποίησε ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, καθώς και επίσημα παίκτης των «ροσονέρι», είναι ο 36χρονος Παναγιώτης Βασιλείου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Δάφνη Ερυθρών. Μάλιστα ο έμπειρος πορτιέρο, από το 2001 μέχρι και το 2009, αγωνίστηκε στον Θρασύβουλο, έχει συμμετοχές στην Β’ Εθνική, ενώ ήταν και κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, το 2008, το οποίο έληξε 3-1 υπέρ των «ερυθρολεύκων», για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Βασιλείου, θα είναι κανονικά στην 11αδα της αναμέτρησης με την Κόρινθο για το ματς της ερχόμενης Κυριακής, καθώς το δελτίο του είναι έτοιμο, ενώ πραγματοποίησε ήδη και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.
Από εκεί και πέρα, θα αποκτηθεί και ένας αμυντικός χαφ, μέσα στις επόμενες μέρες.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί, ότι κανονικά στις προπονήσεις έχει επιστρέψει ο Μάκης Κριαράς, του οποίου η τιμωρία από την διοίκηση, άρθηκε και υπολογίζεται από τον προπονητή.
Όσον αφορά το ματς με την «Μπάρτσα», αμφίβολος κανονικά όπως δείχνουν τα πράγματα, θα αγωνιστεί ο Ξύδης, ενώ αντίθετα αμφίβολος παραμένει ο Κουσκουνάς.
Σίγουρα απών θα είναι ο Παππάς, που θα εκτίσει την 2η αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ αναφέρουμε ότι παρελθόν αποτελούν οι Πανούσης και Τσαούσης, από τον Ατρόμητο.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply