ΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1-2

Λίγο έλειψε να γίνει το «μπαμ» στην αναμέτρηση του Αγιάννη με την Πρόοδο Αγίου Βασιλείου, όπου οι φιλοξενούμενοι, μετά από μια κακή εμφάνιση, πήραν τη νίκη με γκολ του Σούλη Κουτσούκου, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του, στο 91’ με τρομερό σουτ, στο «Γ» του Βοϊκου.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι πάλεψαν και μάλιστα στο 2’ ο Γκότσης, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γόγολα.
Η Πρόοδος δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, αλλά στο 44’ κέρδισε πέναλτι, όταν ο Κουτσούκος., ανατράπηκε από τον Ανδρέου Μ., με τους παίκτες του Αγιάννη, να διαμαρτύρονται για την υπόδειξη από τον διαιτητή Καρακάση. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος, κάνοντας το 0-1.
Στην επανάληψη και πάλι ο Αγιάννης προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, αλλά στο 47’ ο Γόγολας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, σουτ του Στέφη, ενώ στο 54’ ο Σούκουλης Π., μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε άουτ.
Τελικά το 1-1 ήρθε στο 69’ , όταν μετά από σέντρα του Στέφη, ο Κριεμπάρδης με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν λίγο αργότερα, αλλά το σουτ του Μαχαίρα πέρασε άουτ, ενώ ο Αγιάννης στο 80’ είχε άλλη μια καλή στιγμή, αλλά ο Σούκουλης Στ., δεν μπόρεσε και πάλι να νικήσει τον Γόγολα.
Τελικά η «λύτρωση» για την Πρόοδο ήρθε στο 91’ , όταν ο κορυφαίος παίκτης της, ο Σούλης Κουτσούκος, με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του ανήμπορου να αντιδράσει, Βοϊκου, δίνοντας τη μεγάλη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες, καθώς μετά το γκολ, ο τερματοφύλακας Γόγολας, πανηγύρισε έντονα, βρίζοντας τους φιλάθλους των γηπεδούχων και κάτω από τα δοκάρια, για τα τελευταία λεπτά, έκατσε ο Ταγαράς.
Από τους νικητές, εκτός του Κουτσούκου, καλά πήγε και ο Γόγολας, ενώ από τον Αγιάννη, «μάχες» έδωσαν οι Κριεμπάρδης, Στέφης και Γκότσης.
ΑΓΙΑΝΝΗΣ: Βοϊκου, Σούκουλης Φ. ( 80’ Κατσιαούνης), Σούκουλης Γ. ( 70’ Σούκουλης Στ.), Κεφάλας, Ανδρέου Μ., Κριεμπάρδης, Κυνηγάρης, Βοϊκου Ν., Γκότσης, Σούκουλης Π., Στέφης
ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Κορφούζι ( 75’ Μαχαίρας), Δαλαμαρίνης, Στεργιόπουλος, Πάστρας ( 46’ Δράκος), Ταγαράς, Παρασκευόπουλος, Ρεκλείτης, Κλάρος Χ., Κουτσούκος Σ., Γκούμας (60’Κουτσούκος Χ.)   
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ............ΕΓΩ ΣΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ....ΤΟΣΟ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ/ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.....ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ....ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.....ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΡΥΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ...ΟΤΑΝ ΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ
    ΜΑΝΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Leave a Reply