Καλό παιχνίδι,τσάμπα ήττα!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Δεύτερη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό και ακόμα μια πολύ καλή εμφάνηση,χωρίς και πάλι όμως κάποιο βαθμολογικό όφελος.
Η ήττα αυτή σε συνδιασμό με την λευκή ισοπαλία στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Μαρσέιγ,κάνει αρκετά δύσκολη της συνέχεια για τους ερυθρόλευκους!

Σίγουρα κανείς μας δεν μπορεί να πει ότι ο Ολυμπιακός έχασε από μια ανώτερη ομάδα.Και αυτό διότι στο Καραισκάκη την νίκησε παίζοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι και στο Βεστφάλεν έχασε τσάμπα.
Το γκολ ήρθε πολύ νωρίς από την Μπορούσια και ήταν αρκετό για να πάρει τους 3 βαθμούς.Οι Γερμανοί,στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν απείλησαν πέρα από την φάσει του 60' στο λα΄θος γύρισμα του Χολέμπας.Εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που είχε αρκετές ευκαιρίες.Στο 15' με τον Μιραλάς.στο 29' με τον Μοδέστο,στο 47' και στο 63' με τον Χολέμπας και στο 90' με τον Μέλμπεργκ.Σε εκτός έδρας παιχνίδι και με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γερμανίας σίγουρα αυτές οι ευκαιρίες ήταν πολλές,που όμως δεν τις εκμεταλεύτηκε κανείς!
Επειδή όμως πρέπει να τα λέμε όλα,μια φάση στη λήξη του ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε αλλάξει όλο το ματς καθώς ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Χούμελς πήρε τον ρόλο του τερματοφύλακα.Ο Ρώσος διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε ένα πεντακάθαρο πέναλντι.
Μεγάλο ρίσκο φυσικά ήταν η εμφάνιση του Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια,που τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις,δείχνοντας ότι έχει μέλλον και ότι μπορεί  να πάρει θέση βασικού πολλές φορές ακόμα.Συνήθως οι μεγάλες καριέρες έτσι αρχίζουν.
Κρίμα που ο Κέβιν Μιραλάς φάνηκε μόνο στην φάση του 15',καθώς όλοι περίμεναν πολλά απο αυτόν.Φυσικά κρίμα που ο Βαλβέρδε έκανε για ακόμα μια φορά την λα΄θος επιλογή να ρίξει στο παιχνίδι τον Αμπντούν ο οποίος και πάλι δεν πρόσφερε τίποτα στο επιθετικό κομμάτι.
Τώρα  παίκτες και Βαλβέρδε πρέπει να κοιτάξουν τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια με Άρη και Παναθηναικό,καθώς παίρνοντας το 2 στα 2 θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας!Η Ευρώπη θα μας απασχολήσει και πάλι στις 23 Νοεμβρίου.
Και κάτι τελευταίο,πραγματικά το αμυντικό δίδυμο,Παπαδόπουλος,Μέλμπεργκ είναι εξαιρετικό!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply