ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Πλήγμα με Ρουσλάν, πήρε Πετρόπουλο

Τελικά ο τραυματισμός του Ρουσλάν Εσμέτοφ στο ματς της περασμένης Κυριακής, στο ματς Κυπέλλου με τον Σολωμό, ήταν αρκετά σοβαρός, καθώς θα τον αφήσει εκτός αγώνων, για δύο μήνες περίπου.

Ο νεαρός παίκτης, υπέστη μερική ρήξη χιαστών και κάκωση μηνίσκου. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση. Τυχερός δηλαδή μέσα στην ατυχία του, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση, η αποχή του από τα παιχνίδια θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Ο ποδοσφαιριστής όμως δεν το βάζει κάτω και τονίζει ότι θα επιστρέψει δυνατότερος από πριν, για να βοηθήσει την ομάδα του.
Από εκεί και πέρα, μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο Ισθμιακός, καθώς απέκτησε τον Χρήστο Πετρόπουλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟΦ ΠΑΟΚ.
Μια πολύ καλή κίνηση, καθώς ο πρώην αρχηγός του «δικεφάλου», μπορεί να βοηθήσει και ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αριστερό μπακ αν χρειαστεί.
Είναι δύσκολο ως απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί με τον Παννεμεατικό, καθώς χρειάζεται μια διαδικασία για να εκδοθεί το δελτίο του.
Από εκεί και πέρα, ο Ισθμιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες κόντρα στα «λιοντάρια», μιας και θα λείπουν οι Γιάννης και Μιχάλης Ντινέ για προσωπικούς τους λόγους, ο τιμωρημένος Σπάρος και ο τραυματίας Κουτρουμπής.
Φυσικά δεν έχουν σκοπό να μην παλέψουν και συνήθως μέσα από απουσίες, η ομάδα γίνεται πιο δυνατή και πιο δεμένη.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply