Θέλει δουλειά ακόμα!Γράφει ο Αντώνης Σουκαράς

Σίγουρα κανείς δεν φανταζόταν το πως θα διαμορφονόταν το αποτέλεσμα στο Γ.Καραισκάκης,κανείς δεν πίστευε πως η νέα ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχανε την πρεμιέρα που υποτίθεται πως ήταν ένα αρκετά σημαντικό ματς για τους ερυθρόλευκους.

Και όμως όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν για 10 λεπτά,από εκεί και πέρα χάθηκαν όλα,ρυθμός,λάθος μεταβιβάσεις,καθόλου καθαρό μυαλό και φυσικά άλλα περιμέναμε να δούμε από κάποιους παίκτες και άλλα είδαμε.Για παράδειγμα,ο Γέστε,ένας παίκτες που με το σουτ του μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα καθώς και με τις πολύ καλές σέντρες του,όμως τίποτα από ολα αυτά δεν έδειξε στον αγωνιστικό χώρο.Πολύ άσχημο παιχνίδι από τον Φέισα και τον Αμπτούν.
Βέβαια θα πω ΝΑΙ στο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παιχνίδι στα πόδια του,είναι μια καλή δικαιολογία,όμως δεν μπορώ να μην πω ότι σε όλα αυτά ένοχοι είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι παίκτες,κανείς δεν είναι απέξω.
Όταν  έχεις χάσει σχεδόν σε όλο το παιχνίδι το κέντρο τότε δεν γίνεται να θέλεις να πάρεις το αποτέλεσμα που ζητάς.Ο Ολυμπιακός φάνηκε πως χρειάζεται αρκετή δουλειά σε όλα τα μέρη.Σίγουρα θα δούμε μία σαφώς βελτιωμένη ομάδα μετά από κάποια επίσημα παιχνίδια,αλλά όπως και να έχει πρεπει να παλέψεις με ότι δυσκολία και αν έχεις,σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός πρέπει να κάνει πολύ σοβαρές επιλογές για να καταφέρει η ομάδα να φτάσει στο επιθυμιτό επίπεδο.
Τώρα φυσικά δεν μπορεί να κοιτάζει πίσω η ομάδα,πρέπει να κοιτάξει μπροστά,στον αγώνα με την Ξάνθη,να παίξει όσο καλύτερα μπορεί,να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανέβει η ψυχολογία και σιγά σιγά να γίνει η προετοιμασία για τον πάρα πολύ μεγάλης σημασίας αγώνα με την Άρσεναλ.Και φυσικά,ποτέ ξανα τα ίδια λάθη!
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply