ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Για ένα νέο ξεκίνημα

Την Προοδευτική Περιγιαλίου υποδέχεται το Σάββατο ο Πέλοπας Κιάτου, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και φυσικά η νίκη, είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι».


Μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, η οποία συνοδεύτηκε και με άσχημη εμφάνιση, οι παίκτες του Σπύρου Αργυρόπουλου, είναι έτοιμοι να αποδείξουν ότι ήταν μια κακή παρένθεση.


Στα θετικά για τον τεχνικό του συλλόγου, το γεγονός ότι ο Κώστας Βελέντζας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, ενώ και το δελτίο του Νιγηριανού Ντεβό, είναι πλέον έτοιμο και μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Φυσικά πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην Προοδευτική Περιγιαλίου, η οποία μπορεί να μην δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά αν υποτιμηθεί, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Στα αξιοσημείωτα, ο Κ. Βελέντζας θα βρεθεί κόντρα στους «βυσσινί» όπου πέρσι ήταν από τους κορυφαίους, ο Θανάσης Παπασημάκης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Πέλοπα, όπου ήταν πέρσι προπονητής, ενώ και Νίκος Σαμανίδης, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα του Κιάτου, όπου αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply