ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0

Καλύτερη εμφανίστηκε η Κόρινθος, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα φιλικά με Πανελευσινιακό και Άρη Πετρούπολης, καθώς στην αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο, έδειξε κατά διαστήματα, καλό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια προσπάθησαν, είχαν κάποιες καλές ενέργειες με τους Δημητριάδη και Λαμπρογεώργο, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κοντογιώργο.
Οι γηπεδούχοι σίγουρα ήταν πιο απειλητικοί και θα μπορούσαν να σκοράρουν με τους Μπουλούμπαση και Αγγελόπουλο, αλλά ο Δημαράκης βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και απομάκρυνε τους κινδύνους.

Από πλευράς Κορίνθου, καλό ματς έκαναν και οι Δημητριάδης, Σπυρόπουλος, Φίλης και Παπαευθυμίου.
Ο Γιώργος Τόγιας χρησιμοποίησε αρκετούς παίκτες και πάλι, αν και σιγά- σιγά αρχίζει να δείχνει 11αδα.
Επόμενο φιλικό με την Αχαϊκή, στην Κόρινθο, το ερχόμενο Σάββατο.


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Κοντογιώργας, Σαλάϊ, Κατεργάρης, Παπαδόπουλος, Τρίγκας, Νικολόπουλος, Μαντάς, Γκοτσούλιας, Μπούνας, Διαμαντόπουλος, Αργυρόπουλος.
Έπαιξαν και οι Μπουλούμπασης, Ρέλλας, Αγουρίδης, Δαλιάνης, Μπαλτιμάς, Ντερτιλής, Αγγελόπουλος, ΘεοφανόπουλοςΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Σπυρόπουλος, Φίλης, Παπαευθυμίου, Μαρίολης, Μπεκιρτζίδης, Ντερτιλής, Διαμαντόπουλος, Νικολόπουλος, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος.
Έπαιξαν και οι: Μπαλτζής, Κουβίδης, Παππάς, Μαλαχάτης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply