ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ: «Μπαμ» με Ροθώνη !!!

Το καλύτερο φαίνεται ότι το είχε αφήσει για το τέλος ο Σαρωνικός Γαλατακίου, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Ροθώνη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Πέλοπα Κιάτου. Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Μάκη Μαργέτη, ο οποίος πραγματικά «χτίζει» ένα εξαιρετικό σύνολο, βασισμένο σε νεαρά και ταλαντούχα παιδιά.

Ο 22χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο, μετά από αρκετά χρόνια στον Πέλοπα, αποφάσισε φέτος να αλλάξει «στρατόπεδο». Ο Σαρωνικός έβαλε στη «μηχανή» του έναν παίκτη με εμπειρία στην Δ’ Εθνική και με πολύ όρεξη για να προσφέρει στη νέα του ομάδα.
Έτσι λοιπόν, το Γαλατάκι σίγουρα με βάση τους παίκτες που έχει προσθέσει στο δυναμικό του φέτος, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.
Να θυμίσουμε μέχρι στιγμής, ποιοι έχουν έρθει και ποιοι έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παζαριού, το φετινό καλοκαίρι.

Ήρθαν: Ροθώνης (Πέλοπας Κιάτου), Αναργύρου, Μπόρσης Π. (Δάφνη Εξαμιλίων), Μαντάς, Σακούλης, Μπρίτσας, Παναγιωτόπουλος, Μαρκόπουλος (Κόρινθος 2006), Κακαβελάκης (Ολυμπιακός Κορίνθου), Αμπαδιωτάκης Μ. (Ισθμιακός), Αμπαδιωτάκης Μ., Αυγέρης (Ολυμπιακός Λουτρακίου), Μελέτης (Άρης Αρχαίας Κορίνθου), Κωνστανταράκης

Έφυγαν: Μαργέτης (σταμάτησε), Ζαφειρόπουλος (Σπαθοβούνι), Βλάχος (Κόρινθος 2006), Οταντζής, Χριστόπουλος (Εθνικός Ξυλοκέριζας), Ξυλαρδιστός (ΑΟΦ ΠΑΟΚ), Κεφάλας, Θεοδοσίου, Λιούντρης

Τέλος, με ενδιαφέρον υποδέχτηκαν οι ιθύνοντες του συλλόγου, την κλήρωση για το Κύπελλο Κορινθίας, όπου τους έφερε αντιμέτωπους με τον ΠΑΟ Λουτράκι. Μια πρόκληση όπως αναφέρουν και την οποία την περιμένουν με αγωνία.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply