ΦΙΛΙΚΟ: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 2-1

Σε ένα όμορφο, ματς ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και δουλεμένες, ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, επικράτησε του Πέλοπα Κιάτου με 2-1, αν και βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά και οι «ερυθρόλευκοι», έδειξαν για άλλη μια φορά ότι στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα πρωταγωνιστήσουν.

Γενικά δεν υπήρχαν πάρα πολλές φάσεις και το ματς κινήθηκε περισσότερο στη δύναμη.
Αυτός που κατάφερε να ανοίξει το σκορ πρώτος ήταν ο Πέλοπας, όταν στο 50’ μετά από λάθος του Πανούση, ο Ντεβό, έκανε το 0-1.
Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 55’ ο Χρήστος Τσουμάνης σέντραρε, ο Μυργιώτης τροφοδότησε με κεφαλιά τον Κουσκουνά και ο τελευταίος νίκησε τον Χόντια για το 1-1.
Στο 65’ σουτ του Κορδαλή βρήκε το δοκάρι του τερματοφύλακα του Πέλοπα, αλλά στο 85’ ο Ξύδης μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κώστα Βελέντζα και ο Παππάς εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής για το τελικό 2-1.
Επόμενο φιλικό για τον Ατρόμητο, το Σάββατο στις 17:30, με τον Παναργειακό, εντός έδρας.


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούπας, Μαστρογιαννόπουλος, Ντοντάη, Παππάς, Πανακούλιας, Κορδαλής, Ιατρόπουλος, Κριαράς, Μυργιώτης, Ξύδης, Κουσκουνάς
Έπαιξαν και οι: Πανούσης, Χόντια Ν., Τσουμάνης Χ., Αγγελίδης, Μπαλλής, Γεώργαρης Θ., Βλάσσης, Γόγολας


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χόντια Ι., Αντωνόπουλος, Βελέντζας Κ., Πετούμενος, Αναγνωστόπουλος, Βελέντζας Δ., Μπούκης, Μιχαλόπουλος, Βράκας, Πετρόπουλος, Ντεβό
Έπαιξαν και οι: Τσαμασλίδης, Πρίφτης, Πράττος, Αλινάνι


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply