ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 5-1

Χωρίς να δυσκολευθεί καθόλου, ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 του Αετού Κρυονερίου και προκρίθηκε στη Β’ φάση του Κυπέλλου Κορινθίας.

Οι παίκτες του Γιώργου Οικονόμου, μπήκαν πολύ δυνατά από την πρώτη στιγμή και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Στο 20’ ο Νομικός άνοιξε το σκορ, ενώ στο 29΄ ο Μπράνκο έκανε το 2-0.
Ο Διπλός Ν.Σ. «έγραψε» το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη δεν άλλαξε τίποτα, με την Ξυλοκέριζα να συνεχίζει να επιτίθεται και να δημιουργεί ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Στο 65’ ο Γιάννης Μούτσος πέτυχε το 4-0, αλλά ο Ζάρκος για το Κρυονέρι, μείωσε σε 4-1.
Οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την …τελευταία τους λέξη και πέτυχαν και πέμπτο γκολ με τον Σκούρτη στο 86’, για το τελικό 5-1.
Ο Εθνικός Ξυλοκέριζας, όπως έχει δείξει και στα φιλικά προετοιμασίας, θα είναι από τις ομάδες που στο φετινό πρωτάθλημα, θα πρωταγωνιστήσουν.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ: Δρίτσας, Οικονόμου, Χριστόπουλος, Τσιώλης, Μούτσος Π. (46’ Διπλός Ν.Φ.), Γκέλης, Νομικός, Καρατζάβελος, Διπλός Ν.Σ. (75’ Τσιαντούλας Ν.), Μούτσος Ι. (80’ Σκούρτης), Μπράνκο


ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ: Λακοβ, Ζάρκος Γ., Πανάγου, Τζιτζίκος, Παπαγεωργίου, Καπετανόπουλος, Φίλης, Ζάρκος Θ. (Ψυχογίος), Κόλλιας, Αναγνωστόπουλος, Στρίγκας (60’ Τσολάκος)

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply