ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 3-2

Σε ένα δυνατό ματς, που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Ποτήρη, ο οποίος δέχθηκε δυνατό μαρκάρισμα από αντίπαλο, με αποτέλεσμα να υποστεί ολικό ράγισμα στο καλάμι του ποδιού του. Το θετικό είναι ότι δεν μετακινήθηκε το κόκαλο και δεν θα χρειαστεί εγχείρηση.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Νώντα Τζαναβάρα. Οι παίκτες του Γιώργου Καρανίκα όμως δεν τα παράτησαν και έκαναν την ανατροπή, με τέρματα που σημείωσαν οι Νικολάου και Γκοτζιάς.
Οι παίκτες του Τενεάτη συνέχισαν την προσπάθειά τους όμως και πέτυχαν το 2-2 με το Νίκο Τζαναβάρα.
Το τελικό 3-2 «έγραψε» ο Τριανταφύλλου και έδωσε την πρόκριση στους Αγίους Θεοδώρους.
Να σημειωθεί ότι κατά τη στιγμή του τραυματισμού του Ποτήρη, διαπληκτίστηκαν οι Τσίλης και Νίκος Τζαναβάρας, με αποτέλεσμα να αποβληθούν, ενώ ο Τενεάτης ολοκλήρωσε με 9 παίκτες, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.


ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Σταμέλος, Πάτρας, Τσίλης, Δημητρίου, Τριανταφύλλου, Νικολάου Ο., Καραμαλέγκος (30’ λ.τρ. Νικολάου Λ.), (60’ Αμαρά), Μάστορας (50’ Ράτης), Γεωργακόπουλος Β., Γκοτζιάς, Γεωργακόπουλος Ν.


ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ: Ταμπάκου, Μαρινός, Τόγιας Χ., Οικονόμου, Τόγιας Φ., Ποτήρης, Μπράμι, Τζαναβάρας Κ., Τζαναβάρας Ν., Αντωνόπουλος, Τζαναβάρας Ε.
Έπαιξαν και οι: Κοριλης, Σεννής, Δεληστάθης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply