ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ




ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ – ΝΕΟΙ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1


Άλλη μια πειστική εμφάνιση από τον Πέλοπα Κιάτου, καθώς παρά την ήττα του με 0-1 από τους Νέους του Αστέρα Τρίπολης, με πέναλτι του Σκόνδρα, για το οποίο διαμαρτύρονται έντονα όσον αφορά την υπόδειξή του, είχαν σημαντικές ευκαιρίες και δοκάρι.
Για άλλη μια φορά όμως, φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους», στον επιθετικό τομέα, καθώς λείπει ο δυνατός σέντερ φορ μέσα στην περιοχή.
Αυτό που ανησύχησε τον τεχνικό του Πέλοπα, Σπύρο Αργυρόπουλο, ήταν ο τραυματισμός του Τάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος μετά από ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου του, αποχώρησε τραυματίας. Δέχθηκε πολύ σκληρό μαρκάρισμα στην κνήμη, με αποτέλεσμα να σκιστεί και η κάλτσα του. Του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά επειδή το πόδι ήταν ζεστό, δεν μπορούσαν να βγουν συμπεράσματα. Στα θετικά το ότι κατάφερε και το πάτησε, βγαίνοντας απο το γήπεδο.


ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χόντια, Βελέντζας Κ., Βελέντζας Δ., Αλινάνι, Αντωνόπουλος, Παπαβασιλείου, Λίλιος, Πρίφτης, Αναγνωστόπουλος, Πράττος, Μπούκης
Έπαιξαν και οι: Μητσόπουλος, Πετρόπουλος, Τσαμασλίδης, Ζήσης


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Ποτήρης, Τσέζαρεκ, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Σκόνδρας, Αναστασόπουλος, Τογρού, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Κατσαρός.

Έπαιξαν και οι: Στασινόπουλος Λ., Στασινόπουλος Δ., Κλαπής, Σβίγγος, Λυμπέρης, Ντινιωτάκης, Λαδάς, Ταμάμης, Λούβρης



ΣΟΛΟΜΟΣ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 1-0

Σε ένα αρκετά δυνατό παιχνίδι, ο Σολομός επιβλήθηκε του Ισθμιακού με 1-0, με γκολ που σημείωσε ο Σοφός στο πρώτο μέρος.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο και να χάνουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ οι παίκτες του Δημήτρη Αθανασάκου, ήταν καλύτεροι στην επανάληψη.
Αυτό που διαφαίνεται, είναι ότι ο Σολομός τουλάχιστον μέσα στην έδρα του, θα εμφανίζεται ιδιαίτερα δυνατός και θα δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο που θα τον υποτιμήσει.

ΣΟΛΟΜΟΣ: Κάππος, Ηλιάδης, Σοφός, Μάντα, Μελέτης, Μπέκος Δ., Μιχαηλίδης, Γεροβασίλης, Μήτρου, Γκιγκέλος, Μπέκος Β.

 
ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ: Νικολού, Σπάρος, Κατεμής, Ρουσλάν, Κουτρουμπής, Ασλάνογλου, Καπλατζής, Κορδαλής, Μιχάλαρος, Ντινέ Μ., Κόστα
Έπαιξαν και οι: Παπαηλίου, Έλτον, Ρούσης


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 3-0


Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις για τον Σαρωνικό, καθώς αυτή τη φορά, επιβλήθηκε με 3-0 των Αγίων Θεοδώρων, που παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί φέτος.
Τα γκολ για τους νικητές, σημείωσαν οι Μπεκιάι, Μελέτης και Αυγέρης, δείχνοντας πως φέτος η ομάδα του Γαλατακίου, θα είναι πολύ καλύτερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια.


ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2-2

Για άλλο ένα φιλικό ματς, ο Πανσολυγειακός έμεινε μακριά από τη νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Άρη Κορίνθου, αν και βρέθηκε να προηγείται με 2-0, χάρη σε τέρματα των Κεφιλή και Κούτρα Ι.Γ.
Οι παίκτες του Νίκου Πίλιουρα όμως δεν το έβαλαν κάτω, προσπάθησαν μέχρι το τέλος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με γκολ των Παληού και Νικολάου.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 4-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 1-0

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply