ΦΙΛΙΚΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 6-2

Γρήγορα φαίνεται ότι ξεπέρασε την βαριά ήττα (έστω και φιλική), ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου (0-6 από ΠΑΟΛ) και φιλοδώρησε με 6-2 τον Ηρακλή Λεχαίου, ο οποίος εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και με πολλά λάθη από τους παίκτες του.

Οι γηπεδούχοι του Βλάσση Μετζέλου, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και πήραν μια σημαντική νίκη, που θα τους βοηθήσει πάρα πολύ στην ψυχολογία τους.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Αθανασούλης (3), Μποτώνης, Κολοκοτρώνης και Μανώλης, ενώ για την ομάδα του Λεχαίου, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Σουλιώτης και Μαλαχάτης.
Να σημειωθεί, ότι ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί και στον Αστέρα Τρίπολης, όπως και στον Α.Ο. Τραχωνων τα προηγούμενα χρόνια.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κοβέσνικοφ, Ραχανιώτης, Παπαμετζελόπουλος, Γιατάρα, Μποτώνης, Τακουμάκης, Καπλάνης, Δεδάκης, Παπαδόπουλος, Μανώλης, Αθανασούλης
Έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Σκιαδάς, Νιάρρος

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ: Καζής, Κεφαλας (46’ Σουλιώτης), Ποτήρης (46’ Κουτσούκος), Κουρούμπαλης, Παινέσης Θ., Ιορντάν (55’ Τσιφιλιτάκος Ν.), Μαλαχάτης, Καρσιώτης, Μεταξάς (46’ Μεμικο Α.), Παινέσης Α. (55’ Τσιφιλιτάκος Η.), Μεμικο Σπ.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply