ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ξεκαθαρίζει για ρόστερ και προπονητή

Από την Τετάρτη 24 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν, και μέχρι 31 Αυγούστου, θα έχουν ολοκληρωθεί, οι συναντήσεις τη διοίκησης του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος, με τούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, για να ξεκαθαριστεί και να αποσαφηνιστεί, σε ποιούς παίκτες από το υπάρχων έμψυχο υλικό μπορεί να υπολογίζει η ομάδα στις αγωνιστικές τούς υπηρεσίες. Θα γίνουν συναντήσεις με έναν - έναν παίκτη προσωπικά και την 1η Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές που θα υπολογιστούν από το ήδη υπάρχων υλικό για την νέα χρονική περίοδο 2011 - 2012, ενώ θα ολοκληρωθούν και οι επαφές για το νέο προπονητή.

Όπως είναι ήδη γνωστό πολλοί είναι οι φοιτητές και οι στρατιώτες, και έτσι θα γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα για να ξεκαθαριστεί σε ποιούς παίκτες θα μπορεί να στηριχτεί ο νέος προπονητής της ομάδος.

Πάντως το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης του Π.Γ.Σ. Η Κόρινθος είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ήδη έχουν αποκτηθεί δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την διαφορά, ο επιθετικός Βαγγέλης Μήτρου, και ο σπουδαίος γκολκίπερ Βαγγέλης Ανδρακούδης. Ωστόσο γίνονται συντονισμένες ενέργειες από την διοίκηση του συλλόγου, ώστε να ενταχθούν στην Κορινθιακή ομάδα, (8) ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ανανεώσουν αλλά και θα ισχυροποιήσουν κατά πολύ το ρόστερ του συλλόγου για την νέα περίοδο. Για την πρόσληψη προπονητού στην ομάδα έχει προκριθεί μία συγκεκριμένη επιλογή από την πλευρά της διοίκησης και αναμένεται να ξεπεραστούν κάποιες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί ο νέος κόουτς της Κορινθιακής ομάδος. Ο οποίος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού, του Παναρκαδικού, και της Κορίνθου (Α.Π.Σ.), και η σύναψη της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply