ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: Εγκαίνια στη Νεμέα

Πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20 Αυγούστου, τα εγκαίνια του συνδέσμου του Ολυμπιακού, στη Νεμέα, με την παρουσία πολλών φιλάθλων των «ερυθρόλευκων», από πολλές περιοχές της Ελλάδας. Το παρόν έδωσε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος αποθεώθηκε αλλά και αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε στη Νεμέα και φυσικά φωτογραφήθηκε και υπέγραψε αυτόγραφα σε μικρούς και μεγάλους, με όλη του την καρδιά, επιβεβαιώνοντας το λόγο που ήταν και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες που φόρεσαν την φανέλα του συλλόγου.



Το σύνθημα που δονούσε αρκετές φορές το σημείο ήταν «Θρύλος, θρησκεία και στην επαρχία», τονίζοντας πως όπου και να βρεθεί κανείς, θα βρει φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι υπήρχαν άνθρωποι ακόμα και από την Πάρο (!!!), που βρέθηκαν στη Νεμέα, έστω για μια μέρα. Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται αυτό. Επίσης ήταν φίλαθλοι από Κόρινθο, Άργος, Τρίπολη, Ναύπλιο κλπ. που βρέθηκαν στα εγκαίνια του συνδέσμου.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply