ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ: «Βόμβα» με Τσιπά !!!

Είχαμε γράψει πριν από λίγες μέρες, ότι στη Λυκοποριά αναζητούν έναν έμπειρο επιθετικό, για να βοηθήσει στο σκοράρισμα, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο σύλλογος.


Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες της ομάδας, κινήθηκαν έξυπνα και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Νίκου Τσιπά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Δερβενίου.

Ο 31χρονος επιθετικός, προέρχεται από πολύ καλές σεζόν στην Α’ Κατηγορία και σίγουρα είναι μεγάλη πολυτέλεια για τη Λυκοποριά, να διαθέτει έναν τόσο ικανό σέντερ φορ.

Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ, στην προσπάθεια του συλλόγου, να αποφύγει τον υποβιβασμό, καθώς φέτος αναμένεται να υποβιβαστούν τουλάχιστον επτά ομάδες, σύμφωνα με τις αλλαγές που ετοιμάζεται να θεσπίσει η Ε.Π.Σ.Κ.

Πλέον ο Γιάννης Δορμπαράκης, πρέπει να αισθάνεται πολύ πιο άνετα, από τη στιγμή που έχει στο ρόστερ του, έναν παίκτη, όπως ο Νίκος Τσιπάς, με εμπειρίες από την Α’ Κατηγορία και σε υψηλό επίπεδο μάλιστα.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply