ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και τώρα τι γίνεται ;

Και επίσημα πλέον, η «Μπάρτσα» βρίσκεται στη Δ’ Εθνική. Κάτι που σχεδόν όλοι το γνώριζαν, αλλά κανείς δεν ήθελε να το παραδεχτεί. Βέβαια οι ιθύνοντες του συλλόγου, θα υποβάλουν έφεση, αλλά σίγουρα η κατάσταση δύσκολα θα αντιστραφεί.


Έτσι αρκετοί παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν από την Κόρινθο, για άλλες πολιτείες. Από το υπάρχον υλικό, πιο σίγουροι θεωρούνται αυτοί που ήρθαν φέτος, χωρίς και αυτοί βέβαια να είναι δεδομένοι.

Πάμε να δούμε αναλυτικά, τι πιθανότητες υπάρχουν, για να διατηρηθεί ένα αξιοπρεπές ρόστερ.
Από τους τρεις τερματοφύλακες, Δημαράκη, Καρνέση, Καρατζάογλου, μιας και ο Αρχοντάκης είχε έτσι και αλλιώς μείνει ελεύθερος,  ο πρώτος μάλλον ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες, ο δεύτερος δεν θα είχε πρόβλημα να μείνει αν ικανοποιηθεί οικονομικά, ενώ ο τρίτος είναι νέος και θέλει να προσφέρει.
Πάμε στους αμυντικούς, όπου έχουμε τους Φίλη, Σπυρόπουλο, Φραγκάκη, Παπαευθυμίου και Στυλιανίδη, ενώ φέτος προστέθηκαν οι Σγούρος, Γκιώνης, Κρίκας, Δανιήλ Β. και Κουτσοδόντης, οι οποίοι πιθανότατα θα βοηθήσουν στη Δ’ Εθνική.
Να θυμίσουμε ότι παρελθόν εδώ και καιρό αποτελεί ο Ψυχογιόπουλος.
Και αν για τον Στυλιανίδη, οι πιθανότητες παραμονής είναι αρκετές, τους υπόλοιπους τέσσερις, αρκετές ομάδες τους… «ορέγονται».
Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν οι Ζάρκος, Νικολάου, Παππάς Χ., Μπιτσάκος, Χουστουλάκης από πέρσι, καθώς έχουν αποχωρήσει οι Παππάς Σ., Ντόμας, Παυλίδης. Εκτός του Μπιτσάκου, που αυτή τη στιγμή είναι και τραυματίας, οι υπόλοιποι τέσσερις, πολύ δύσκολα θα παραμείνουν, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει βέβαια τίποτα.
Φέτος έχουν έρθει οι Παππάς και Πετρόπουλος, οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα, μάλλον παραμένουν, κατά πάσα πιθανότητα.
Όσον αφορά την επίθεση, από τους Καφαντάρη και Δημητριάδη, δύσκολο να συνεχίσει κάποιος από τους δύο. Τουλάχιστον έχει αποκτηθεί ο Μπαλάφας, ενώ παίκτης της Κορίνθου, αναμένεται να γίνει και ο Νίκος Μπαλτζής.
Όπως φαίνεται λοιπόν, αν επαληθευθούν οι προβλέψεις, η «Μπάρτσα», θα έχει νέο… λουκ τη φετινή περίοδο.

Πάντως, έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής για τον υποβιβασμό της ομάδας στη Δ’ Εθνική κατέθεσε η Κόρινθος.
Έτσι, ο σύλλογος του Ισθμού ελπίζει ότι το Δευτεροβάθμιο Οργανο θα ανατρέψει την απόφαση.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Κατατέθηκε ήδη η έφεση της ΠΑΕ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ε.Π.Ο. Υπάρχει μεγάλη πίστη για δικαίωση της ομάδας. Κύκλοι της ομάδας υποστηρίζουν ότι, μετά τα τελευταία γεγονότα που ταράζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο κυκεώνας των άδικων αποφάσεων προσπαθεί να συμπαρασύρει και την ΠΑΕ Κόρινθος. Η ΠΑΕ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της αθλητικής δικαιοσύνης και πιστεύει στην ισονομία των αποφάσεων. Η Κόρινθος ευελπιστεί στην δίκαιη απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής».

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply