ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Πήρε δανεικό τον Παύλο Χουσελά

Είχαμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν, ότι η Θύελλα χρειαζόταν να ενισχυθεί όσον αφορά τους παίκτες κάτω των 21, καθώς είχε ελάχιστες λύσεις.


Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου, ήρθαν σε συμφωνία με αυτούς του Πέλοπα Κιάτου και έτσι ο νεαρός Παύλος Χουσελάς, θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στο Πετρί, για την ερχόμενη σεζόν.

Σίγουρα μια εξαιρετική λύση, καθώς είναι ένας παίκτης που «έχει» το γκολ, είναι πολύ ορεξάτος και θέλει να αποδείξει, ότι κακώς πέρσι δεν πήρε πολλά ματς στο Κιάτο.

Πλέον οι «κίτρινοι», στρέφουν περισσότερο το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Κώστας Μπακασέτας στο ρόστερ.

Φαίνεται πως οι δύο ομάδες που κέρδισαν την άνοδο από τον Β’ Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, Νεμέα και Θύελλα, έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν την παραμονή τους και με βάση την ενίσχυση που κάνουν, μπορούν να τα καταφέρουν. Αυτό βέβαια θα φανεί εντός αγωνιστικού χώρου…

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply