ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: «Λιοντάρι» και ο Αλέξης Χουσελάς

Συνεχίζει την ενίσχυσή του ο Παννεμεατικός και δείχνει ότι έχει ρίξει το «βάρος» σε νεαρά παιδιά, από τη γύρω περιοχή. Έτσι λοιπόν, απέκτησε από τον Ασπρόκαμπο, τον Αλέξη Χουσελά, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις.

Ο 20χρονος παίκτης, αγωνίζεται ως δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, έχει παίξει με επιτυχία στη θέση του λίμπερο, ενώ «έχει» και τη θέση του αριστερού μπακ, αν παραστεί ανάγκη.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι στον Παννεμεατικό, συνεχίζουν τον πολύ σωστό προγραμματισμό τους, ενώ ρίχνουν και το μέσο όρο ηλικίας του συλλόγου, μας και εκτός από τους Γκάνα και Ρογκάκη που είναι άνω των 30, ο αμέσως επόμενος είναι ο Δουλκέρογλου (29) και στη συνέχεια ο Μαρινός (28).
Οι υπόλοιποι είναι μικροί, κάτι που δείχνει ότι φέτος τα «λιοντάρια» θα στηριχθούν σε νεαρούς και ελπιδοφόρους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, θα παραχωρηθεί δανεικός στη Θύελλα Λεοντίου, ο νεαρός τερματοφύλακας Δημήτρης Αϊβαλής, για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο έτοιμος την επόμενη σεζόν.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply