ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 3-1

Πρώτο δείγμα θετικό για την ομάδα του Παννεμεατικού, καθώς επικράτησε της Κορίνθου 2006 με 3-1, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, αλλά και σπαταλώντας τις περισσότερες από αυτές.

Πάντως τα δείγματα των παικτών του Δημήτρη Δημόπουλου, ο οποίος συνεχώς τους εμψύχωνε ήταν κάτι παραπάνω από θετικά. Βέβαια η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, αλλά αν δεν υπήρχε όρεξη και προσοχή, τα προβλήματα εύκολα δημιουργούνται.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους Μπασιώτη (κυρίως), Δουλκέρογλου και Παλυβό, αλλά προηγήθηκαν με 2-0, χάρη σε τέρματα του πρώτου, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και με πλασέ σε κενή εστία μετά από όμορφη πάσα του Σεφεράι.
Οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που είχαν να αντιπαραθέσουν στο πρώτο μέρος, ήταν ένα πολύ καλοχτυπημένο φάουλ του Αθανασόπουλου Β., το οποίο έδιωξε όμορφα σε κόρνερ ο Ζαφείρης.
Στην επανάληψη, έγιναν αρκετές αλλαγές, αλλά οι πιτσιρικάδες της Νεμέας, με πρωτοστάτες τους Παλυβό και Αθανασόπουλο Θ., δημιουργούσαν συνεχώς κινδύνους στην αντίπαλη εστία.
Το 3-0 πέτυχε ο Δουλκέρογλου, μετά από όμορφη συνεργασία με τον Μπασιώτη, ενώ το μόνο που κατάφεραν οι μικροί του Θανάση Τζαμουράνη, ήταν να μειώσουν με τον Δημητρίου, σε 3-1.
Από τον Παννεμεατικό, ξεχώρισαν οι Τσιωτάκης, Παλυβός, Μαρινός, Δουλκέρογλου, Αθανασόπουλος Θ., Σεφεράι, ο Μπασιώτης ήταν πολύ δραστήριος, συνεργάστηκε εξαιρετικά με τους συμπαίκτες του, αλλά έχασε δύο τετ α τετ, που δεν επιτρέπεται για την κλάση του. Φυσικά ουδείς υστέρησε.
Από τους φιλοξενούμενους, ο τερματοφύλακας Στεφανής, πραγματοποίησε σωρεία εντυπωσιακών επεμβάσεων και έσωσε την ομάδα του, από πολλά γκολ.
Τα «λιοντάρια» αγωνίστηκαν με αρκετές απουσίες (όπως και η Κόρινθος 2006), καθώς έλειψαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, οι: Κεμαλάι, Τζας, Μπεξής Γ., Γκάνας, Ρογκάκης, ενώ δοκιμάστηκαν οι Ταμπούρης και Οπονγκ, αφήνοντας θετικά στοιχεία.


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Ζαφείρης, Τσιάκος, Φρούσιος, Μαρινός, Χουσελάς, Τσιωτάκης, Ταμπούρης, Σεφεράι, Δουλκέρογλου, Παλυβός, Μπασιώτης
Έπαιξαν και οι: Αϊβαλής, Κυριάκος, Κωστούρος, Μπεκιάρης Τ., Καϊτσας, Καρνασιώτης, Όπονγκ, Αθανασόπουλος Θ., Τζίνης


ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Στεφανής, Ατσόγλου, Βλάχος, Δημητρίου, Στελέτος, Δήμας, Λόντρας, Παπαδόπουλος, Κολάνι, Αθανασόπουλος Β., Οικονόμου
Έπαιξαν και οι: Παναγιωτόπουλος, Παππάς, Βασιλείου, Αναγνωστόπουλος

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply