ΦΙΛΙΚΟ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-3

Συνέχισε τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις η ομάδα της Κλένιας, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε με 2-3 του Ολυμπιακού Λαυρίου, ομάδα Δ’ Εθνικής. Για άλλη μια φορά, ο Κλαδάκης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αποδεικνύοντας ότι και φέτος, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα, στους αντίπαλους γκολκίπερ.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν προσπάθειες για να σκοράρουν, αλλά καμία από τις δύο, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.
Στην επανάληψη, η Κλένια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, όταν μετά από προσπάθεια του Σπύρου Γεώργαρη, οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι αναθάρρησαν, ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να γυρίσουν το αποτέλεσμα, σε 2-1, αλλά οι παίκτες της Κλένιας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.
Οι Μαρίνος Γεώργαρης και Κλαδάκης (το 6ο γκολ σε 4 ματς), έδωσαν άλλη μια νίκη στην ομάδα τους.
Από τους νικητές, ξεχώρισαν οι Κλαδάκης, Γεώργαρης Σπ., Μπαστούνης και Λέκκας.
Απουσίαζαν οι Γεώργαρης Χ. και Μπακλώρης λόγω τραυματισμού και ο Ρεκλείτης, που ταλαιπωρείτε από ίωση.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση, με τον Πανσολυγειακό, το ερχόμενο Σάββατο 27/8, στο Σοφικό.

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Γκίκας, Ρουμελιώτης Ν., Μπαστούνης, Μπίτζιος, Λέκκας, Σεννής, Γεώργαρης Σπ., Μακρής, Λέπετζης, Κλαδάκης, Μπεξής
Έπαιξαν και οι: Μαρινος, Παπαχρήστος, Μπαλάφας, Δήμας, Κουρελιάς, Γεώργαρης Μ.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply