ΦΙΛΙΚΟ: ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 2-3

Το πρώτο του φιλικό για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε το Σπαθοβούνι και κατάφερε να επιβληθεί με 2-3 της Προόδου Αγίου Βασιλείου. Οι παίκτες του Κώστα Χρυσούλα, έδειξαν σε καλή κατάσταση και σίγουρα θα είναι στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μάλιστα είχαν κάτω από τα δοκάρια, τον αμυντικό Κοντογιώργο, καθώς ο Καλύβας, ήταν άρρωστος.

Πάντως η Πρόοδος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον σουτ του Λάμπρου Δράκου, αλλά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ζαφειρόπουλος κέρδισε πέναλτι και ο Νίκος Σαϊσανάς, έφερε το ματς στα ίσια.
Στην επανάληψη, ο Ζίου, έκανε το 1-2, εκμεταλλευόμενος, πάσα του Σαϊσανά Ν. και λάθος του Κοντογιώργου.
Οι γηπεδούχοι, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά ο Ρεκλείτης, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλλιθρακα σε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει και ο Νίκος Σαϊσανάς, λίγο αργότερα, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ανέβασε το δείκτη του σκορ, στο 1-3.
Το μόνο που κατάφερε η Πρόοδος μέχρι το τέλος, ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Κλάρο Χ.
Και οι δύο ομάδες πάντως, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και αναμένεται να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.


ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Κοντογιώργος, Δαλαμαρίνης, Παπανδρέου, Στεργιόπουλος, Παρασκευόπουλος, Κουτσούκος Σ., Ρεκλείτης, Δράκος Μ., Μαχαίρας, Δράκος Λ., Κλάρος Χ.
Έπαιξαν και οι: Κορφούζι, Κλάρος Κ., Κουτσούκος Π., Μαρμαράς, Κουτσούκος Χ.


ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Γιαννούλης, Βορινιώτης, Αργυρόπουλος, Λάμμας, Μαγγίνας, Γεώργαρης Ι., Σαϊσανάς Π., Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος, Γεώργαρης Π., Σαϊσανάς Ν.
Έπαιξαν και οι: Καλλιθρακας, Ζίου, Χρυσούλας, Δημογέροντας Β., Μαγγανάς, Δημογέροντας Γ., Καραμήτος

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply