ΦΙΛΙΚΟ: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-0

Την πρώτη της ήττα στα φιλικά προετοιμασίας γνώρισε η Κόρινθος, καθώς ηττήθηκε από τον Πανηλειακό με 1-0, αν και γενικά η απόδοση της «Μπάρτσα», κρίνεται ικανοποιητική.

Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 32’ ο Κρυστάλλης, μετά από πάσα του Λώττα, με τους παίκτες της Κορίνθου όμως να διαμαρτύρονται για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης, από τον τελευταίο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπαλτζή στο πρώτο μέρος για να πετύχουν γκολ, καθώς πέρασε και τον Θεοδωρακόποουλο, αλλά πάνω στη γραμμή πρόλαβε ο Ταφαρλής και έδιωξε την μπάλα.
Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές έριξαν το ρυθμό του αγώνα, αλλά υπήρξαν κάποιες καλές φάσεις. Ο Πανηλειακός θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά ο Γήττας, σχεδόν σε κενή εστία, ανακόπηκε από τον Σγούρο, ενώ ο Κυριακίδης, από καλή θέση, πλάσαρε τον Καρνέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το αμυντικό δίδυμο Σπυρόπουλου – Σγούρου, συνεργάστηκε πολύ καλά, οι Νικολάου και Μπαλτζής (όσο έπαιξε), «κατάπιαν» πολλά χιλιόμετρα, ενώ ορεξάτος εμφανίστηκε και ο Αράπογλου.
Την πρώτη του φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Βασίλης Φίλης, του οποίου η μετάθεση εγκρίθηκε, καθώς υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πλέον θα μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Από την άλλη πλευρά, ο πρώην παίκτης της Κορίνθου, Μιχάλης Καφαντάρης, αγωνίστηκε περίπου 50 λεπτά κόντρα στην παλιά του ομάδα και ήταν αρκετά δραστήριος.
Στα άσχημα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι ο Μπαλτζής τραυματίστηκε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Επόμενο φιλικό για την «Μπάρτσα», το Σάββατο 27/8 με τον Μανδραϊκό, στις 18:00, στην Κόρινθο.


ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ : Θεοδωρακόπουλος, Ταφαρλής, Σωτηρόπουλος, Μανιάτης (42' λ.τρ. Κολόκας), Καφαντάρης, Ακπαρίδης, Λώττας, Κυριακίδης, Κρυστάλλης, Μπράβος, Βατσής
Έπαιξαν και οι Θωνιάτης, Κάλφας, Γήττας, Παπαγεωργίου, Νικολόπουλος, Οκάν Μισιρλί, Γιοκάν Μισιρλί, Τριγάζης, Δημόπουλος, Καπετανάκης και Λαμπρόπουλος)


ΚΟΡΙΝΘΟΣ : Δημαράκης (60’ Καρνέσης), Φραγκάκης, Παπαευθυμίου (65’ Ντερτιλής), Σγούρος, Σπυρόπουλος, Φίλης (60’ Αράπογλου), Μπαλάφας, Δημητριάδης, Μπαλτζής (80’ λ.τρ. Τσοχαντάρης), Νικολάου, Χουστουλάκης.


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply