ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ: Δύσκολα τα πράγματα…

Αν και βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α’ Κατηγορία ο Άλμπατρος Κόρφου, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, ότι θα καταφέρει τελικά να αγωνιστεί.

Και αυτό το λέμε γιατί μέχρι στιγμής, υπάρχουν μόνο αποχωρήσεις και μάλιστα πολύ σημαντικές.

Το κυριότερο είναι ότι ο Νίκος Καρβούνης, ο παίκτης – προπονητής που βοήθησε τα μέγιστα για την άνοδο, αποτελεί παρελθόν και πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου, είναι σε αναζήτηση και τεχνικού, εκτός από ποδοσφαιριστές.

Επίσης έχουν κάνει το «δρομολόγιο» Κόρφος – Σοφικό, οι Φυταμπάνης, Μάρκελλος και Κλέττας Δ., με τον τελευταίο να επιστρέφει στον Πανσολυγειακό, καθώς έληξε ο δανεισμός του.
Από εκεί και πέρα, ελεύθερος είναι ο Κουράκος, ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει, αλλά μόνο αν δεν κάτι καλό να υπάρχει.
Στον Εθνικό Ξυλοκέριζας όπως φαίνεται θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δρόσος Γκέλης, κάτι που σημαίνει ότι στον Κόρφο, έχουν μείνει με ελάχιστους παίκτες και θα πρέπει σύντομα να κινηθούν για να λύσουν τα προβλήματά τους.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply