ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Ενίσχυση με νεαρούς

Όπως είχαμε ξαναπεί, στη Θύελλα επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους παίκτες κάτω των 21 ετών, οι οποίοι να μπορούν να σταθούν επάξια στην Α’ Κατηγορία.


Έτσι η διοίκηση του συλλόγου, απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τον Α.Ο. Λαύκας, το νεαρό Χρήστο Κασμά, παραχωρώντας με μεταγραφή, τον Χρήστο Κλωνή, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορούσε να προσφέρει στο Πετρί.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επαφές και συζητήσεις για την απόκτηση και άλλων νεαρών, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με μεταγραφή, με τα ονόματα των Παύλου Χουσελά (Πέλοπας Κιάτου) και Μπάμπη Μητράκου (Θύελλα Λεοντίου) να είναι αυτά που βρίσκονται πιο ψηλά στη μεταγραφική λίστα.
Επίσης, αυτό που απασχολεί περισσότερο τους ανθρώπους της Θύελλας, είναι η απόκτηση τερματοφύλακα.
Τέλος είναι και σε αναμονή το γηπεδικό, καθώς ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί επίσημα, αν τελικά θα ολοκληρωθούν τα έργα ή όχι, ενώ η προετοιμασία του συλλόγου, αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply