ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ: Τέλος ο Κακογιάννης

Μπορεί να θεωρούταν σχεδόν βέβαιο τον τελευταίο καιρό, ότι ο Νίκος Κακογιάννης θα παρέμενε στην Κλένια, αλλά φαίνεται πως κάτι άλλαξε και ο έμπειρος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

Πλέον οι ιθύνοντες του συλλόγου, μαζί με το τεχνικό δίδυμο Σκούπα – Οικονόμου, αναζητούν έναν αμυντικό, για να βρεθεί δίπλα στον Παναγιώτη Μπαλάφα, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Τενεάτη Αθικίων.

Μέσα στην εβδομάδα, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, καθώς από αύριο 1η Αυγούστου, ξεκινά η προετοιμασία και όλοι επιθυμούν να έχει ολοκληρωθεί όσο γίνεται πιο σύντομα το ρόστερ.

Μέχρι στιγμής να θυμίσουμε, έχουν αποκτηθεί οι Γεώργαρης Σ. (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Κλαδάκης (Ελλάς Βέλου), Μπαλάφας (Τενεάτης Αθικίων), έχουν ανανεώσει οι: Σεννής, Μπαστούνης, Γεώργαρης Χ. και Λέπετζης, ενώ έχουν αποχωρήσει οι: Μπαλάφας (Κόρινθος), Γεώργαρης Θ. (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Κακογιάννης, Γεώργαρης Μ., Φράγκος και Οικονόμου Χ. και θα δοθούν δανεικοί οι Δήμας, Σκούπας Π. και Μαντζιώρος στην ομάδα του Μαψού.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply