ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ: Μπαράζ μεταγραφών…

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι στο Σπαθοβούνι είναι αποφασισμένοι να κάνουν σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις, για να επαναφέρουν την ομάδα στην Α’ Κατηγορία και η διοίκηση έκανε πραγματικότητα, τα όσα λέγονταν.


Έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ανακοινώνουν την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με τους Γιώργο Βορινιώτη (Αστέρας Δερβενίου), Νίκο και Παναγιώτη Σαϊσανά (Ηρακλής Ξυλοκάστρου), Κώστα Ζαφειρόπουλο (Σαρωνικός Γαλατακίου), Δημήτρη Μαγγανά (Νέοι Στιμάγκας) και Νίκο Καρβούνη (Άλμπατρος Κόρφου).
Σε παρένθεση οι ομάδες που αγωνίζονταν οι παίκτες, την περασμένη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, παίκτης – προπονητής θα είναι ο Κώστας Χρυσούλας, ενώ θα έχει τη βοήθεια του Σπύρου Αργυρόπουλου, όποτε αυτός μπορεί και έχει χρόνο, καθώς είναι αρκετές οι υποχρεώσεις με τον Πέλοπα Κιάτου.
Να θυμίσουμε ότι έχουν αποχωρήσει οι Γόγολας, Μπίκος (Ατρόμητος Χιλιομοδίου), Μελέτης (Σολομός), Κρούγιος, Καραβάς, Αραποχριστόπουλος, Ούγκο Παζ ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με το νεαρό Σεραφείμ.
Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει τη Τρίτη 16 Αυγούστου και όπως δείχνουν οι μεταγραφές, το Σπαθοβούνι, αναμένεται να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την επιστροφή στην Α’ Κατηγορία.

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply