Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Οι καλύτεροι 23 του πρωταθλήματος

Μετά από τον Β’ Όμιλο, ήρθε η ώρα για τους καλύτερους και του Α’ Ομίλου, της Β’ Κατηγορίας. Αυτή τη φορά, οι επιθετικοί που έκαναν τη μεγάλη διαφορά στις ομάδες τους και έτσι, είναι αρκετά περισσότεροι.

Πιο δύσκολα τα πράγματα, στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς οι περισσότεροι σύλλογοι, χρησιμοποίησαν αρκετούς και έτσι δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Ας ξεκινήσουμε σιγά – σιγά για την ανάδειξη των καλύτερων της σεζόν.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Όπως είπαμε και παραπάνω, δυσκολευτήκαμε αρκετά για να βρούμε τους καλύτερους τερματοφύλακες, καθώς λίγοι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν σε αρκετά ματς. Με αλφαβητική σειρά λοιπόν, οι Γιαννίκος (ΣΟΛΟΜΟΣ), Καρατζάογλου (ΚΥΨΕΛΟΣ) και Παπουτσέλης (ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), ήταν αυτοί που ξεχώρισαν κάπως, με τους Γκούτση (ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ) και Ταμπάκου (ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ), να ακολουθούν και να ευελπιστούν πως μπορούν να μπουν «σφήνα».


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Εδώ ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα, καθώς η εμπειρία πολλών παικτών, τους βοήθησε να κάνουν ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και φυσικά να βρίσκονται μέσα στους καλύτερους. Κάποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στην Α’ Κατηγορία την ερχόμενη περίοδο με τις ομάδες τους, ενώ σίγουρα κάποιοι αξίζουν μια μεταγραφή.
Καρβούνης (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ), Μπαλάφας (ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ), Μπέκος Φ. (ΣΟΛΟΜΟΣ), Πετρόπουλος (ΠΑΟΚ), Σταθογιαννόπουλος Α. (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ), Στεργίου (ΚΥΨΕΛΟΣ), Χάλκης Α. (Κύψελος) και σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Κακνίδης του Άρη Κορίνθου και ο Μπουσάι του ΑΣ Λουτρακίου.
Οι καλύτεροι λοιπόν όπως γίνεται αντιληπτό και είναι και λογικό, είναι σχεδόν όλοι από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία.


ΜΕΣΟΙ

Ίσως η πιο δύσκολη επιλογή μετά από τους τερματοφύλακες, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν καλή σεζόν, ενώ κάποιοι αδικήθηκαν και από την πορεία της ομάδας τους.
Δαμαλάς (ΚΥΨΕΛΟΣ), Θεοδωρόπουλος (ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ), Κονιδάρης (ΚΥΨΕΛΟΣ), Μελέτσης (ΣΟΛΟΜΟΣ), Μουρατίδης (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ), Μπουντούρι (ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙ), Ρεκλείτης (ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ),
με τους Ινεμπολίδη (ΠΑΟΚ), Κυρέζη (ΚΥΨΕΛΟΣ), Νικολόπουλο (ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ), Παπαγεωργίου Ν. (ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ) και Παρασκευόπουλο (ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.
Εκπλήξεις είχαμε αρκετές, από ότι φαίνεται και στα ονόματα των παικτών, ενώ η σταθερή αξία που λέγεται Θανάσης Μελέτσης, για άλλη μια φορά βρίσκεται μέσα στους καλύτερους, ενώ ο Ινεμπολίδης δεν βρίσκεται, όχι επειδή δεν έκανε καλές εμφανίσεις, αλλά οι κόκκινες κάρτες που δέχθηκε και οι πολλές αγωνιστικές που τιμωρήθηκε, του στέρησαν αυτό το δικαίωμα.


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Και πάμε σε αυτούς που με τα γκολ, αλλά και με τη γενικότερη παρουσία τους, βοήθησαν τους συλλόγους τους, να πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Γκέλης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ), Κλάρος Χ. (ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), Μαρούδας (ΚΥΨΕΛΟΣ), Μπράνκο (ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ), Πιπίνης (ΣΟΛΟΜΟΣ), Σκλίας (ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), Σταθογιαννόπουλος Σ. (ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ), Τζαναβάρας Ν. (ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ),
ενώ σε πολύ κοντινή απόσταση ακολουθούν οι Παπασαραντόπουλος (ΣΟΛΟΜΟΣ) και Οκόνου (ΠΕΡΑΧΩΡΑ), με τον τελευταίο να επηρεάζεται από την κακή πορεία της ομάδας του στο β’ γύρο και να χάνει τη θέση του στους 23, αν και ήταν από τους λίγους που προσπάθησαν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν οι Ρούκης (ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ) και Παπαθανασίου (ΚΥΨΕΛΟΣ).

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply