Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ : Οι καλύτεροι 23 του πρωταθλήματος


Όπως είναι γνωστό, σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, οι ομάδες καλούνται να επιλέξουν 23 παίκτες, για να απαρτίσουν την αποστολή τους. Εμείς αποφασίσαμε αρχικά να βρούμε αυτούς που φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, στον Β’ όμιλο, έκαναν την διαφορά και στο τέλος των παιχνιδιών, να δούμε και την καλύτερη 11αδα.


Ας ξεκινήσουμε όμως με τους καλύτερους 23, που πραγματικά φέτος, βοήθησαν τους συλλόγους τους.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Αρκετοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν για το καλύτερο των ομάδων τους. Εμείς όμως αποφασίσαμε να επιλέξουμε τους τρεις, όπως άλλωστε προαναφέραμε, συμβαίνει και σε κάθε διοργάνωση, τα τελευταία χρόνια.
Με αλφαβητική σειρά, αυτή που έδωσαν το κάτι παραπάνω φέτος ήταν οι Κεμαλάι (ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006), Κόνδης (Πανκαμαριακός) και Μπέζας (ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ),
με τον Τσολάκη (ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ), να ακολουθεί από κοντά και να … απειλεί.
Πολλοί από εσάς ίσως και να περίμεναν ότι οι Μπακασέτας Κ. (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ) και Μπέκος (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ), θα ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν.
Και οι δύο πορτιέρο, δεν έκαναν άσχημο πρωτάθλημα, αλλά με βάση τα προσόντα και το ταλέντο τους, θα μπορούσαν να δώσουν πολλά περισσότερα.


ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Στη συγκεκριμένη θέση, είχαμε παίκτες που ίσως και κανείς να μην περίμενε να εντυπωσιάσουν και άλλους που όλοι ίσως και να πίστευαν ότι θα κάνουν τη διαφορά.
Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι ήταν οι αμυντικοί και πάλι αλφαβητικά, που πραγματικά με τις εμφανίσεις τους φέτος, άξιζαν μια θέση στους καλύτερους.
Γκιώνης (ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006), Μπελίτσης Κ. (ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ), Σακούλης (ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006), Σγούρος (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ), Τζίνης (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ) και Τσουμάνης Κ. (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ).
Όπως βλέπουμε και από τα ονόματα, οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είναι και αυτές που φυσιολογικά έχουν τους καλύτερους αμυντικούς. Μεγάλες και θετικές εκπλήξεις πάντως, ήταν οι Μπελίτσης και Τσουμάνης, ο μεν πρώτος γιατί ήταν εντελώς άγνωστος και με πολύ δουλειά, τα πήγε περίφημα, ενώ ο δεύτερος, απέδειξε ότι αν και αμυντικός μέσος, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός με πολύ μεγάλη επιτυχία.


ΜΕΣΟΙ

Εδώ όπως είναι λογικό είναι η θέση, με τον μεγαλύτερο συνωστισμό. Υπάρχουν σταθερές αξίες, αλλά και παίκτες που εμφανίστηκαν πρώτη φορά στην Κορινθία και έδειξαν ότι πραγματικά μπορούν να προσφέρουν.
Πάμε να δούμε τι γίνεται και στο χώρο του κέντρου λοιπόν.
Γκάνας (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ), Καραμάνης (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ), Κονγκίνης (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ), Μανάβης (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ), Μάντα (ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ), Σεφεράι (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ), Χαρίτος (ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ)
και πολύ κοντά ακολουθεί ο Βαρδουνιώτης Π. (ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ)
Όπως είναι λογικό και πάλι παίκτες των ομάδων που πρωταγωνίστησαν, βρέθηκαν στους καλύτερους.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Στους επιθετικούς όμως, θα βρούμε και ποδοσφαιριστές των συλλόγων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, μιας και πραγματικά ορισμένοι από αυτούς κατάφεραν ή προσπαθούν ακόμα να σώσουν μόνοι τους τις ομάδες τους.
Για να δούμε λοιπόν ποιοι από αυτούς που βρήκαν δίχτυα, έκαναν και τη διαφορά.
Βάθης (ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ), Βελιζιώτης (ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ), Δουλκέρογλου (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ), Ζακούρας (ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ), Λέντερης (ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ), Σιώζος (ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ), Φιλόπουλος (ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ),
ενώ πολύ κοντά έρχονται και οι ΤΖΑΣ (ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ), Παπαδόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ) και ΣΟΦΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ).

Από αυτούς που είδατε παραπάνω λοιπόν, τις επόμενες μέρες, θα ανακοινώσουμε και την καλύτερη 11αδα, μαζί με τους 7 του πάγκου, έτσι για να σας κρατήσουμε σε αγωνία.
Να σημειωθεί ότι θέση διεκδικούν όλοι όσοι προαναφέραμε, ακόμα και αν μέχρι στιγμής δεν βρίσκονται στους καλύτερους 23.
Η τελευταία αγωνιστική, μπορεί να φέρει ανακατατάξεις…

Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply