ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ: Πρόβλημα στον άσσο


Λύση για το ποιος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια στην αναμέτρηση με τη Στιμάγκα ψάχνει ο Γιάννης Αλεξόπουλος, καθώς ο Μιχάλης Μπέζας δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Άρατο και πλέον υπάρχει πρόβλημα.
Βέβαια ο Φιλόπουλος (!!!), που πήρε τη θέση του στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, αν και επιθετικός, τα πήρε περίφημα και βοήθησε πολύ κάνοντας ορισμένες πολύ δύσκολες και σημαντικές επεμβάσεις.
Αυτά είναι τα προβλήματα στις ομάδες που δεν διαθέτουν δεύτερο τερματοφύλακα.
Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του συλλόγου, πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των νεαρών Κωστούρου και Μακρή, καθώς ο πρώτος πήγε πολύ καλά και έδωσε λύσεις, ενώ ο δεύτερος αν και αγωνίστηκε μόλις 12’, κατάφερε και σημείωσε δύο τέρματα και έδειξε πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες.
Το ματς με την Στιμάγκα φυσικά και δεν είναι εύκολο, καθώς οι αντίπαλοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και έχουν αποσπάσει στα τελευταία 3 ματς, δύο νίκες, κόντρα σε Ολυμπιακό Άσσου και Άρη Αρχαίας Κορίνθου και ελπίζουν πως μπορούν να επαναλάβουν κάτι τέτοιο και αυτή τη φορά.
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. Το μωρο!!

Leave a Reply