ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 – ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ 1-2

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας πήρε ο Πέλοπας Κιάτου, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε, επιβλήθηκε με 1-2 της Κορίνθου 2006 σε συνδυασμό και με τη νίκη του με 1-0 στο πρώτο ματς.
Οι μικροί του Μάκη Μαργέτη όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολος αντίπαλος, καθώς πίστεψαν στην ανατροπή και προσπάθησαν πολύ για την μεγάλη έκπληξη.
Στο πρώτο ημίχρονο πιο πολύ η αναμέτρηση ήταν πιο πολύ στο χώρο του κέντρου και με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να βρουν τρόπο να σκοράρουν.
Κάτι που κατάφεραν στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 60’ με πολύ όμορφο σουτ του Ασημακόπουλου έξω από την περιοχή και λίγο αργότερα, ο ίδιος παίκτης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Χασανμπέλι, αλλά έχασε τον βηματισμό του λίγο πριν πλασάρει.
Στη συνέχεια ο Πέλοπας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες και στο 75’, ο Μιχαλόπουλος κέρδισε πέναλτι, ο Μπαλτζής το εκτέλεσε εύστοχα, κάνοντας το 1-1.
Κάπου εκεί, όλα κρίθηκαν καθώς οι γηπεδούχοι κατάλαβαν πως ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουν την κατάσταση και στο 85’ ο Χουσελάς αφού πέρασε και τον Κεμαλάι, «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μπαλτζή, που έκανε το τελικό 1-2.
Έτσι ο Πέλοπας πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, αλλά θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της Κορίνθου 2006 και τον τεχνικό τους για την εξαιρετική δουλειά και πορεία που πραγματοποίησαν. Σίγουρα ήταν η αποκάλυψη του θεσμού, καθώς απέκλεισαν ομάδες Α’ Κατηγορίας, όπως οι Άγιοι Θεόδωροι, ο Σαρωνικός Γαλατακίου και ο Πανευρωστινιακός.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006: Κεμαλάι, Μούτσος, Σακούλης (Βατουσιάδης), Γκιώνης, Κρίκας, Τσοχαντάρης, Λίλιος, Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος (Παναγιωτόπουλος), Ασημακόπουλος, Δήμας (Κούρτογλου)

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασανμπέλι, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος, Βράκας, Στασινόπουλος Λ., Παπαδημητρίου, Μουρτζάκης (Τόλιας), Μιχαλόπουλος (Μαρής), Χουσελάς, Πετρόπουλος (Παπαβασιλείου), Μπαλτζής
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

1 σχόλια

  1. Τιποτα δεν ηταν τυχαιο με την πορεία της 2006 ως εδω.Σημερα απέδειξαν οτι ακόμα και μια ομάδα που αγωνιζεται στο περιφερειακο και φυσικά ειναι πιο εμπειρη οτι μπορουν να την κοντραρουν.
    Το απέδειξαν και στο 1ο παιχνίδι οπου μια φαση εκρινε το αποτελεσμα και αυτη αμφισβητουμενη.
    Και σήμερα με σημαντικες απουσιες η ομαδα με τον μεσο ορο ηλικιας 17 χρονων πηγε να κανει την μεγαλη εκπληξη.
    Σιγουρα οποιος δει το αποτελεσμα θα πει οτι ηταν μια φυσιολογικη επικρατηση του Πελοπα κατι που δεν ισχυει αφου τα παιδια της 2006 παλεψαν το παιχνιδι και με σωστη τακτικη ακομα και μετα το γκολ κυνηγουσαν το 2ο που θα τους εστελνε στο τελικο.
    Πολλα συγχαρητηρια για αυτα τα παιδιά που ειναι το μελλον του Κορινθιακου ποδοσφαιρου και καλη επιτυχία στον Πελοπα για το Τελικο.

Leave a Reply