ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 1-1 (β’ ημιτελικός)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ελλάς Βέλου, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Το 3-0 υπέρ της Ελλάδας Βέλου από το πρώτο παιχνίδι, δεν ήταν εύκολο καθόλου να καλυφθεί αν και ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ με τον Κρισάφι και πίεσε και για ένα δεύτερο τέρμα.
Στο 35’ όμως ήρθε το 1-1 από τον Αντρέα, μετά από λάθος υπολογισμό και του Κολιμάδη και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.
Η ομάδα του Βέλου, «έκατσε» πάνω στο σκορ και δεν δυσκολεύτηκε να το κρατήσει μέχρι το τέλος, αν και στην επανάληψη και πάλι ο Κρισάφι λίγο έλειψε να κάνει το 2-1, αλλά το σουτ που επιχείρησε, βρήκε στο δοκάρι.
Έτσι μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η Ελλάς Βέλου θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πέλοπα Κιάτου και είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ όμορφο ματς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Κολιμάδης, Μαστρογιαννόπουλος, Ραχανιώτης, Σαϊσανάς Π., Γιατάρα, Παπαδημητρίου Ν., Χρυσίνης, Κρισάφι, Ζώης, Σαϊσανάς Ν., Τσέλιος
Έπαιξαν και οι: Μπελεσιώτης, Καπλάνης, Μανώλης

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Κόρρος, Πολυδωρόπουλος, Σαββίδης, Ποτήρης, Ρούπας, Θανάσι, Αντρέα, Αθανασόπουλος, Αντωνόπουλος, Κλαδάκης
Έπαιξαν και οι: Δανιήλ, Ραπανάκης, Νάκος

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply