Ο ΟΧΙΑΣ
                        ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ

Βαρέθηκα τους ψιθύρους γαμώτο βαρέθηκα. Είπαμε ο Οχιάς στα αθλητικά γράφει πάντα τα πίσω, γιατί αυτά έχουν το ζουμί. Παραφιλολογία για το Σολομός-Πέλοπας και θα γίνουν τζερτζελέδες από μεριάς Κλένιας και τέτοια γλυκανάλατα. Παπάρια με ζάρια λέω εγώ και πάμε παρακάτω. Ρουθούνι δεν άνοιξε και ο μύθος νο 1  κατέρρευσε. Όπως πήγε περίπατο και ο μύθος νο 2 που έλεγε ότι το Κόρινθος-Χιλιομόδι θα ήταν  αβαβά και κουκουρούκου! Οσοι ήρθαν στο γήπεδο το διαπίστωσαν ότι το ματσίδιον ήταν στα ίσια και παληκαρίσια.Για να ξέρετε όταν κάτι ακούγεται έντονα δεν ισχύει ή ισχύει αλλά στο τέλος δεν γίνεται.

Το γνωρίζετε ότι η βλακεία είναι ανίκητη και μετά το παιχνίδι βρέθηκαν αρκετοί και είπαν ότι αν δεν προκαλούσε ο Κουσκουνάς όταν σκόραρε, το ματς θα έληγε 3-3!  Οσοι το είπαν πρέπει να έχουν κληρονομικό χάρισμα, τύφλα να έχει ο Χορταρέας η μεγάλη μορφή των μέντιουμ!  Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι θα πω εγώ και πιστέψτε με κάτι παραπάνω ξέρω. Όσον αφορά τον Κουσκουνά θέλω να πω τούτο. Αγόρι μου καλό, επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είσαι, από αυτό ζείς με αυτά που κάνεις κλείνεις πόρτες,και στην εποχή που ζούμε όλοι προσπαθούμε να έχουμε καλές σχέσεις με όλους. Φιλική συμβουλή σου δίνω επειδή ποδοσφαιρικά σε εκτιμώ.

Τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος και συνεχίζω. Από ορισμένα αστεία υποκείμενα ελάχιστα ευτυχώς πού ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν το γεγονός ότι είμαι στήν ομάδα της Κορίνθου και βοηθώ από  την θέση που μου έχουν δώσει, διαδίδουν  ότι εγω όταν ήμουν στον Πέλοπα έβριζα την Κόρινθο! Όσοι με γνωρίζουν και δόξα τον θεό είναι πολλοί ξέρουν ότι εγώ δεν βρίζω και δεν τσακώνομαι. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Ευθαρσώς και δημοσίως δηλώνω ότι ποτέ μα ποτέ δεν υπήρξα αρνητικός με την Κόρινθο. Στο Κιάτο έκανα ρεπορτάζ και είχα το διαφημιστικό τομέα καθώς και το γραφείο τύπου. Επί 4 συναπτά έτη συνεργαζόμουν στην ομάδα και λογικό είναι να δένεσαι με πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά ουδέποτε δεν καταφέρθηκα κατά της Κορίνθου. Νιάου βρέ γατάκια και με Μαυρονάσιο συνεργάστηκα στο Κιάτο που ήρθε σαν προπονητής αλλά ποτέ δεν του ζήτησα συνεργασία όταν ανέλαβε πρόεδρος στην Κόρινθο και ούτε ρεπορτάζ έκανα. Μεγαλώνουμε μωρέ μην παραμυθιάζετε τον κόσμο για πρόσκαιρες εντυπώσεις, απ’ τις πράξεις μας κρινόμαστε όλοι όχι από τα λόγια μας.

12 βαθμούς μπροστά η Κόρινθος, πιασάρικο το ματσάκι με το Χιλιομόδι που ψάχνει βαθμούς για να σωθεί,  η σούμα έδειξε  240 εισιτήρια και η προσέλευση των φιλάθλων να φτάνει στα 400 άτομα μαζί με τα γυναικόπαιδα! Για τοπικό ντέρμπι μιλάμε, δεν έπαιζε ο πουθενάς με τον τίποτα! Σας χάλασαν τα 10 ευρώ εισιτήριο;
Ο τζάμπας ζεί και λέγεται Μπεθάνης αλλά κάπου, κάπου θέλει να βλέπει και την διαθεσή σας,και αυτή την φορά δεν την είδε. Αν καταφέρετε και ξενερώσετε και τον μεγαλομέτοχο θα είστε ποδοσφαιρικά άξιοι της τύχης σας.

Ακούστηκε και το άλλο, ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει  και παίζουν αδιάφορα επειδή κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Εγώ θα πω ότι αρκετοί παίκτες είναι κουρασμένοι αφού κάνουν μια γεμάτη χρονιά με φούλ προπονήσεις και συνεχόμενους αγώνες. Πώς να το κάνουμε κορμί είναι αυτό θα λιώσει! Όπως επίσης λέγεται ότι η διοίκηση είναι άφαντη! Πρέπει ο φίλαθλος κόσμος να συνηθίσει το συγκεκριμένο μοντέλο διοίκησης. Κατανοώ ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν μάθει να είναι η διοίκηση σαν τον γείτονα! Όποτε ήθελαν να τον έβλεπαν,να πούνε τα ζήτω και τα γιούπι τους,να πούνε το παράπονο τους και όλες αυτές τις χαριτωμενιές. Αυτά πλέον είναι παρελθόν. Τώρα το πράγμα γίνεται πιο επαγγελματικό και όσοι ξέρουν από επαγγελματικές ομάδες το καταλαβαίνουν απόλυτα. Στήν τελική να πω κάτι. Την πλειοψηφία την ενδιαφέρει να πηγαίνει καλά η ομάδα, το αν διοικείτε από την Βοστόνη, από το Παρίσι, ή από την Καμπότζη ποσώς τους ενδιαφέρει

Αυτά από την οχιά η οποία άρχισε να σέρνεται για να φτάσει στην κάλπη. Κάποτε στην Ελλάδα ψήφιζαν και τα δέντρα, τώρα πλέον ψηφίζουν και τα ζώα! Ψηφίστε πρόσωπα και όχι κόμματα, συμβουλή από τα ζώα του δάσους.Χαίρετε.    
     
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply