Ποντάρισμα...και καλή Ανάσταση!

Καλησπέρα,χρόνια πολλά,καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!Καιρό είχαμε να τα πούμε από αυτή εδώ την στήλη και είπε σήμερα να κάνω μια ανάρτηση έτσι για το καλό!Θα μπω γρήγορα στο ψητό και στις επιλογές μου!
Ξεκινάω φυσικά με Αγγλία και συγκεκριμένα Πρέμιερ Λιγκ.Πάω με το διπλό της ΚΠΡ που σίγουρα έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την παραμονή απέναντι στην Γοέστ Μπρομ.Επόμενη επιλογή μου θα είναι το διπλό της Κάρντιφ κόντρα στην Μπάρνσλει σε τιμές 1,80 και πάνω.Και θα κλείσω την τριάδα μου με το διπλό και της Σέφιλντ Γουέν. στην έδρα της Κόλτσεστερ με την απόδοση να έχει πάρει βέβαια την κάτω βόλτα..Στον ΟΠΑΠ έχει πέσει στο 1,80.

Για το τέλος άφησα ένα μονό αποδεκτό.Στον ΟΠΑΠ απ' ότι είδα δεν παίζετε σε μονό αλλά έξω μπορείτε να το βρείτε και σε αποδόσεις κοντά στο 3,00.Η Χιρόνα λοιπόν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει την νίκη στην έδρα της απέναντι στην αδιάφορη Μπαρτσελόνα Β.

Αυτά λοιπόν!Καλή επιτυχία!Για μια ακόμα φορά καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα από εμένα αλλά και από όλο το KorinthianSports!Εμείς ίσως να τα ξανά πούμε και αύριο.

Aντώνης Σουκαράς

**Επόμενη ''Αθλητική Κερκίδα'' στα περίπτερα την Δευτέρα 23 Απριλίου.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply