Καλύτερος ο Πέλοπας σε όλο το παιχνίδι.Είχε και ένα δοκάρι στο 2ο ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος έπαιξε καλύτερα ο Πέλοπας αλλά δεν έκανε κάτι ουσιαστικό.Στο δεύτερο ανέβασε στροφές και απόδοση και έφτασε στο πρώτο γκολ.57' ωραία ενέργεια από αριστερά,ο Μπούκης  έκανε ένα σπριντ,από την άλλη πλευρά ο Μιχαλόπουλος πήγε να μπει και αυτός μέσα στην περιοχή τραβώντας έτσι τους αμυντικούς του Σοφικού επάνω του και έτσι ο Μπούκης μπήκε στην περιοχή και με ένα όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάνου.
64'κόρνερ του Μιχαλόπουλου κεφαλιά καρφωτή του Βελέντζα η μπάλα πήγερ προς το τέρμα,ο Πράττος πήγε να τελειώσει τη φάση με γκολ και ο Μούτσος τον τράβηξε και ο διαιτητής έδωσε  πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαβασιλείου για το 0-2.
72' εξαιρετικό σλάλομ του Μπούκη,πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του,μπήκε στην περιοχή και μοίρασε στον Πετρόπουλο και εκείνος με πλασέ ε΄γραψε το 0-3.
Στη συνέχεια Πρίφτης και Πράττος έχασαν καλές ευκαιρίες.

Αργυρόπουλος:''Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν νωθροί αλλά στο δεύτερο ήμασταν πιο σοβαροί και αλλάξαμε την εικόνα μας και το αποτέλεσμα.Είμαστε ρεαλιστές και συνεχίζουμε της προσπάθειά μας μέχρι το τέλος.Για το Σοφικό που έχω φίλους εύχομαι να πάνε όλα καλά''

Πέλοπας:Χασανμπέλι,Βράκας,Μιχαλόπουλος(78' Κοντάκης),Βελέτζας,Γκιμπσον (Αναγνωστόπουλος75'),Συρίγος,Πετρόπουλος,Παπαβασιλείου,Ντεβό(Πρίφτης 70'),Πράττος,Μπούκης

Σοφικό:Μπάνος,Μούτσος(Γ.Φυταμπάνης),Ζέφι,Β.Κούτρας,Γ.Κούτρας,Ντούντο,Μπάρτζης,Στέφας,Τσιγκος,Γ.Κούτρας,Μάρκελλος(Φυταμπάνης Π.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply