Aντωνης Σουκαράς

Την έκπληξη έκανε ο Απέσσας που νίκησε το κουρασμένο Σπαθοβούνι (λόγω του αγώνα για το Κύπελλο την Τετάρτη απέναντι στην Κόρινθο) με 3-2.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό αφού είχε φάσεις και γκολ εκατέρωθεν.Οι φιλοξενούμενοι με κορυφαίους τους Χασαλάρη και Χαρίτο κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα του Σπαθοβουνίου και να σκοράρουν.Αντίθετα οι γηπεδούχοι έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και έκαναν αρκετά λάθη πετώντας 3 πολύτιμους βαθμούς.

Συγκεκριμένα στο 15' μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου σχεδόν από το κέντρο,ο τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να διώξει καλά και έτσι ο Χουσαλάρης άνοιξε το σκορ.Το 0-2 ήρθε και πάλι από τον Χουσαλάρη,καθώς μετά από ωραία ασίστ του νεαρού Χαρίτου ο πρώτος πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 35'.
Στο δεύτερο μέρος και οι δύο ομάδες προσπάθησαν και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες.Στο 50' η ομάδα του Σπαθοβουνίου κέρδισε πέναλντι και ο Δέδες ευστόχησε για να ξανά βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι.
Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε 15 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 65' όταν ο εξαιρετικός Χαρίτος έβγαλε τον Χουσαλάρη σε θέση βολής και εκείνος έγραψε το 3-1.
Το τελικό 3-2 έκανε ο Ζαφειρόπουλος που μετά από εκτέλεση κόρνερ εκείνος πλάσαρε από κοντά.

Διασκριθέντες από την μεριά του Σπαθοβουνίου ήταν οι Σαισανάς και  Πίτερ ενώ από τον Απέσσα ξεχώρισαν οι:Χαρίτος,Δέδες και Παπαφίλης

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply