Σημαντική νίκη πέτυχε στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ο Πέλοπας στο γήπεδο Βέλου με 3-4.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι υποχρεώνοντας την ομάδα του Κιάτου σε αρκετά λάθη.Έτσι μόλις στο 9' έγινε το 1-0 μετά από λάθος του Βελέτζα Δ.  που έδωσε την ευκαιρία στον Αράπι να συνδυαστεί με τον Αντωνόπουλο,με τον τελευταίο να σκοράρει.
Δύο λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 από την ομάδα του Χρήστου Βελέτζα με τον Πιλιάφα.
Από εκεί και έπειτα ο Πέλοπας άρχισε να ξυπνάει και να παίρνει πρωτοβουλίες στο χώρο του κέντρου.Συγκεκριμένα στο 17' ήρθε η μείωση από τους φιλοξενούμενους με τον Παπαβασιλείου που εκμεταλλεύτηκε την κακή συνεννόηση του Σαφίδη με τον Κουρούμπαλη.Η συνέχεια είχε και πάλι γεύση από Κιάτο,καθώς στο 22' ο Παπαβασιλείου έκανε την σέντρα και ο Πράττος πετάχτηκε με το κεφάλι για να γράψει το 2-2.
Οι παίκτες του Σπύρου Αργυρόπουλου συνέχισαν να πιέζουν ψηλά δημιουργόντας σοβαρά προβλήματα στην άμυνα της Ελλάς Βέλου.Η μεγάλη πίεση απέφερε και καρπούς αφού στο 32' ο Πράττος έκανε ένα σουτ από πλάγια και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κουρούμπαλη για να γίνει η μεγάλη ανατροπή.
Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ καθώς το Βέλο στο 42' κέρδισε πέναλτι (που συζητήθηκε αρκετά) και με εκτελεστή τον Πηλιάφα ισοφάρισε σε 3-3.
Τίποτα δεν τελείωσε εκεί όμως σε αυτό το παιχνίδι που ήταν γεμάτο θέαμα.Στο 72' ο Πράττος έβγαλε ωραία σέντρα στον Ντεβό και εκείνος πλάσαρε δίνοντας στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη.
Ο Πέλοπας την επόμενη αγωνιστική θα πάρει του 3 βαθμούς (καθώς τώρα απέχει 1 βαθμό από την  πρωτοπόρο Κλένια) στο παιχνίδι με τον Ισθμιακό ενώ το Βέλο έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην Κλένια.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply