ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2-2
ΔΙΚΑΙΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ

Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος πού διεξήχθη στο γήπεδο του συνοικισμού οί δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους 50 και πλέον φιλάθλους πού παρακολούθησαν το παιχνίδι και κέρδισαν το χειροκρότημα.Oί ποδοσφαιρικοί νεοσσοί της Κορίνθου αρχίζουν σιγά-σιγά και δείχνουν ομάδα και αυτό πιστώνετε στον δημιουργό των ακαδημιών Γ.Καρυώτη και στον συνεργάτη του γυμναστή Χ.Κοντογιάννη το έργο των οποιών αρχίζει και φαίνεται.Οι γηπεδούχοι σήκωσαν ανάστημα και κοίταξαν στα μάτια τους σαφώς ποιο έμπειρους και μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους τους και τά πήγαν περίφημα.Από την άλλη πλευρά πολύ καλή ή εικόνα των φιλοξενουμένων πού έχουν στο ρόστερ τους νεαρούς πού είναι πολυτέλεια για το πρωτάθλημα όπως οι Μ. Καραχοντζίτης και Κεφιλής.
Στο αγωνιστικό μέρος ο αγώνας ήταν μοιρασμένος η ομάδα του Αγίου προηγήθηκε με τον Μ.Καραχοντζίτη με σούτ στο 24’ το οποίο ήταν και σκόρ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος το μάτς ήρθε στα ίσια στο 50’ ύστερα από ωραία ενέργεια και σούτ του Π.Βλάχου.Στό 60’ ο Μ.Καραχοντζίτης έβαλε γκόλ με την προσωπική του σφραγίδα μετά από εξαιρετικό σλάλομ και σούτ.Στό 88’ ήρθε ο Λιμνιάτης με σούτ έξω από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό σκόρ.
Μπροστά στον διαιτητή Τάγκαλη και τους βοηθούς του Τσολάκη και Καρακάση οί δύο ομάδες παρατάχθηκαν ως ακολούθως.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Νόσσης,Τόγιας,Ντεμερτζιάν,Καλύβας,Γλυκοφρύδης,Λιμνιάτης,Σταματάκης, Α.Βλάχος,Μελέτης, Π.Βλάχος,Κωνσταντίνου.Επαιξαν και οί Μπράιλας,Κοτσοβός,Μπενέτος.
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Παπανικολάου,Μπακλώρης,Ξεθάνης,Διονέλης,Ν.Καραχοντζίτης,Κεφιλής,Κωστάρας,Χουσελάς,Μ.Καραχοντζίτης,Τσίλης,Σούκουλης.Επαιξαν και οι Χριστοφυλάκης,Στέφης.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply