ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ 0-3


Με μια εξαιρετική και πολύ προσεκτική εμφάνιση, η Περαχώρα πέρασε με 0-3 μέσα από τον Άγιο Βασίλειο, επικρατώντας της τοπικής Προόδου και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των γηπεδούχων βρέθηκε σε κάκιστη μέρα, με τραγικές επιλογές στο στήσιμο της ομάδας, ενώ και τα ατού του συλλόγου, ήταν εκτός κλίματος.

Αν και το ξεκίνημα φάνηκε εντελώς διαφορετικό, καθώς Κουτσούκος (3’), Στεργιόπουλος Δ. (5’) και Γκουέβερ (13’) απείλησαν, με τον Σεραφείμ να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις, ήρθε το 0-1 στο 33’ μετά από δυνατό σουτ του Γιαννούλη έξω από την περιοχή και λάθος του Γόγολα.
Το 0-2 έγινε στο 41’, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, Κλάρος Κ. και Γόγολας δεν συνεννοήθηκαν, με αποτέλεσμα, η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και η ψυχολογία των γηπεδούχων, ακόμα πιο χαμηλά.
Στην επανάληψη, αν και οι παίκτες της Προόδου, βγήκαν με σκοπό να προσπαθήσουν του 0-3 από τον Κόντη (50’), μετά από υπέροχη ενέργεια του Γιαννούλη, έδωσε τέλος στις όποιες ελπίδες τους.
Από εκεί και πέρα, δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, μέχρι και τη λήξη του.
Πλέον η ομάδα του Αγίου Βασιλείου, πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό, αλλά για να γίνει αυτό, όλοι θα πρέπει να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.
Από πλευράς Περαχώρας, οι Κόντης, Σεραφείμ, Γιαννούλης και Ζίκα έκαναν μεγάλη εμφάνιση, χωρίς κάποιος να υστερήσει, ενώ από πλευράς γηπεδούχων, όλοι βρέθηκαν σε κάκιστη ημέρα.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Γόγολας, Κορφούζι, Στεργιόπουλος Θ., Κλάρος Κ., Δαλαμαρίνης, Μαχαίρας (46’ Πάστρας), Στεργιόπουλος Δ., Ταγαράς (85’ Κουτσούκος Π.), Γκουέβερ (33’ λ.τρ. Παρασκευόπουλος), Κουτσούκος Σ.

ΠΕΡΑΧΩΡΑ: Σεραφείμ, Σπυρογιαννάκης (46’ Σιττές), Δημόπουλος Κ., Δημόπουλος Ν., Ζήκα, Παπαδημητρίου, Οκόνου (79’ Θυμής), Θεοδωρακόπουλος (72’ Παύλου), Γιαννούλης, Κόντης, Παππάς
Tags: ,

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply