ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
0-3
ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΗΤΑΝ ΠΙΚΡΟ!
Γράφει ο Κώστας Φύριος


Σε κακό δαίμονα εξελίσονται για τον ΠΑΜΒΟ οι νησιώτες,οι οποίοι πέρασαν δια περιπατου από το Βραχάτι σπάζοντας για πρωτη φορα φέτος την εδρα των γηπεδουχων.Τιποτε δεν πηγε καλα για την ομαδα μας, που παραταχθηκε χωρις το πρωτο βιολι της τον Ντουσαρμ που υπέστη τράβηγμα στην τελευταια προπονηση και ειδαμε ότι χωρις αυτόν ο Παμβοχαικος χανει πολύ από την δυναμη του.Μακριά απ’τον καλο τους ευατό και τα υπόλοιπα βαριά χαρτιά της ομάδας,Κατσανεβακης,Μπεκιαρης,Στιβαχτης,Καραγιαννης,Δημητρακοπουλος,ενώ ο Μπακας εκανε την καλυτερη φετινη του εμφανιση και κερδισε με το σπαθι του το χειροκροτημα,όπως και ο Ποτοτσνικ με τον Σζαρεκ για τις επιθετικες τους εμπνευσεις..Πολλα λαθη στα σερβίς,στα μπλοκ και στην υποδοχη συνετέλεσαν στην πρώτη ηττα με κατω τα χερια.Ολες οι ομαδες δικαιούνται να εχουν κακες στιγμες και από αυτόν τον κανονα δεν μπορει να ξεφυγει και ο ΠΑΜΒΟ.Η αλήθεια είναι ότι δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια εμφάνιση και σε δύο κολλητές ήττες,αλλά και αυτά στο πρόγραμμα είναι,ο στόχος δεν αλλάζει η έξοδος στην Ευρώπη είναι γεγονός,η πρόκριση στα τελικά του κυπέλλου επείσης,ομοίως και ο σεβασμός και το χειροκροτημά μας σε αυτή την ομάδα στην παρθενική της εμφάνιση στην Α1,κάτι πού έδειξαν περίτρανα οί 500 φίλαθλοι που γέμισαν το κλειστό της Βόχας.Στην αντίπερα όχθη ο Φοινικας ηταν η η καλυτερη ομαδα που περασε φετος απ΄ το Βραχατι.Απολυτα διαβασμενη με αυτοματισμους,σε αμυνα και επιθεση εκανε επίδειξη ισχύος,έχοντας την πλειοψηφία των παικτών της σε εξαιρετική μέρα και δίκαια πήρε την νίκη.Οι πολύπειροι Κουρνέτας,Λάππας,Σουλτανόπουλος παρέσυραν μαζι και τους υπόλοιπους.

ΤΑ ΣΕΤ

Στο πρώτο σέτ μπήκαμε νωθρα όπως παντα στα εντος εδρας παιχνιδια,το 2-8,εγινε 7-14,9-18,13-22, και η σεμνη τελετη εκλεισε σε 21’ με 14-25.
Στο 2ο σετ στο ξεκινημα βελτιώσαμε την εικονα μας,δειξαμε ότι θελαμε αλλα δεν μπορουσαμε και το 17-25 σε 22’ ηταν αναπόφευκτο.
Στο τριτο και τελευταιο σετ,κάναμε κατάθεση ψυχής αλλά ο αντίπαλος ήταν σε καλό φεγγάρι.Στο 19-24 είχαμε μικροένταση μετά την ανόητη ενέργεια του Γκορτσανιουκ να ειρωνευτεί τον Στιβαχτή με αποτέλεσμα την αποβολή του τελευταίου που δικαίως βγήκε εκτός ευατού και το 20-25 ηταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ ( Ν.Ζαλμας) Δημητρακοπουλος,Μπεκιαρης,Ποτοτσνικ,Στιβαχτης,Καραγιάννης,Μπακας.Επαιξαν και οι Κατσανεεβακης,Σζαρεκ,Λιοντας,Ντουσαρμ,Βαρδης.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Ν.Νεόφυτος) Σουλτανοπουλος,Θανος,Κουρνετας,Νικηφοριδης,Λαππας,Ντοκιτς.Επαιξαν και οι Αρβανιτης,Παπαγγελοπουλος,Γκορτανιουκ,Κουρουπης,Μπρισιτς.

Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply