Σε ένα δυνατό παιχνίδι γεμάτο ένταση και από τις δύο πλευρές ο Πανσολυγειακό κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο γήπεδο της Ξυλοκέριζας (0-1).
Ο Σαρωνικός Γαλατακίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κυνήγησε από νωρίς το γκολ χάνοντας κλασικές ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν καλό πρόσωπο και δεν είχαν σημαντικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.
Η ομάδα του Μάκη Μαργέτη έχανε συνεχώς φάσεις κυρίως με τον Αμπαδιωτάκη που βρέθηκε δύο φορές τετ α τετ αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάνο.Τεράστια ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ έχασε και ο Γεώργας που δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κενή εστία.
Έτσι ο Πανσολυγειακός ήρθε να τιμωρήσει όλες αυτές τις χαμένες ευκαιρίες με μία από τις λίγες φάσεις που είχε,όταν ο Κούτρας Β. στο 73' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σχεδόν από το κέντρο.
Με αυτούς τους πολύτιμους 3 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.
Οι γηπεδούχοι φώναζαν σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι για την διαιτησία του κ.Αστερή.

Σαρωνικός:Δήμος,Ροθώνης,Βορινιώτης(30' Αναργύρου),Αυγέρης,Κακαβελάκης,Γεώργας(76'Κωνστανταράκης),Σοπότι,Μπεκιάι(89'Μπρίτσας),Ζιμπόλας,Μπόρσης,Αμπαδιτωτάκης

Πανσολυγειακός:Μπάνος,Μούτσος,Τζάνι,Γκιζερλής,ΚούτραςΙ.Κ,Ντούντο,Μπάρτζης,Κούτρας Β.,Ροτίδης(90' Κεφιλής),Κούτρας Ι.Γ(84'Στέφας),Μάρκελος


Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply