Με κόντρα και ρίσκο σήμερα

Μετά από αρκετό ψάξιμο και αρκετή μελέτη θα προσπαθήσουμε και σήμερα να βγάλουμε κάτι από το κουπόνι.Άσχημες οι καιρικές συνθήκες φυσικά με πάρα πολλές αναβολές.Πρέπει να έχουμε αρκετή προσοχή στο τι επιλέγουμε καθώς βλέπω συνεχώς και νέες αναβολές.Για να μπω όμως στο ψητό σήμερα θα πάω με ρίσκο και με κόντρα σε αρκετά παιχνίδια.


Θα πάω γρήγορα γρήγορα στην πρώτη μου επιλογή που είναι ο άσος της ΚΠΡ στην έδρα της Μπλάκμπερν.Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν απουσίες πέρα από τον Σισέ και αυτό μας δίνει μία ακόμα ώθηση για το διπλό σε τιμές (2,75 στον ΟΠΑΠ),καθώς η ομάδα του Μαρκ Χιουζ έχει το υλικό για να επιβάλει το παιχνίδι της στην Μπλάκμπερν.

Η δεύτερη επιλογή μου θα είναι από την Τσάμπιονσιπ και συγκεκριμένα στο Σαουθάμπτον-Μπέρνλι.Εκεί θα κοντράρω την γηπεδούχο διότι μας προσφέρουν στο 3,80 και άνω το διπλό.Η Μπέρνλι φυσικά έχει καλή ομάδα και μπορεί να κάνει την ζημιά οπότε εμείς θα πάμε μαζί της.

Θα κάνω μια στάση στην Σούπερ Λιγκ για την τρίτη επιλογή μου,στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ.Εδώ μιλάμε για έναν ανεβασμένο ΟΦΗ που παίρνει θετικά αποτελέσματα και μπορεί να δυσκολέψει άνετα τον ΠΑΟΚ.Από την άλλη τώρα ο ΠΑΟΚ έχει απογοητευτεί από τα άσχημα αποτελέσματα και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση.Εγώ όμως θα τον εμπιστευτώ μετά από την ήττα με τον Ολυμπιακό,σε τιμές 2,70 στον ΟΠΑΠ.Όσοι δεν θέλετε να ρισκάρετε όμως μπορείτε να πάτε με το Χ2 (2,85,2,70).

Σήμερα θα κάνω πολλές επιλογές ώστε να κάνετε εσείς την χημεία και να επιλέξετε το καλύτερο.Οπότε πάμε στην τέταρτη επιλογή.Πρώτη κατηγορία Γαλλίας στο Μπρεστ-Ντιζόν,εκεί θα πάω με το G/G (1.85 στον ΟΠΑΠ).

Τελευταία επιλογή μου θα είναι από την Ολλανδία στο Ρόντα-Ναιμέγκεν όπου θα κοντράρω την Ρόντα στο διπλό με τιμές 3,80 και άνω.Για αυτούς που δεν ρισκάρουν υπάρχει και το Χ2 διπλή ευκαιρία (1,77)

**Ελπίζω να μας πάει καλά το πρόγραμμα σήμερα.Προσωπικά κόντραρα και δεν έψαξα για φαβορί.Οπότε ότι θέλει ας κάνει,αλλά αν έρθουν τα αποτελέσματα τότε θα έχουμε καλό ταμείο.Εμείς θα τα πούμε αύριο για τις Κυριακάτικες επιλογές.
Tags:

About author

Curabitur at est vel odio aliquam fermentum in vel tortor. Aliquam eget laoreet metus. Quisque auctor dolor fermentum nisi imperdiet vel placerat purus convallis.

0 σχόλια

Leave a Reply